Czyżby Pater ?
-
-
tajemniczy transfer
Pater jest piłkarzem z drugiej strony Błoń (teraz na wypożyczeniu), więc odpada.
Paszulewicz??
Paszulewicz jest juz w Chinach ... o ile sie nie myle
tylko żeby nie był to Piekarski
ja mysle ze to faktycznie albo Mielcarski albo Drumlak (choc Mielcarski gral w kilu meczach o punkty w reprezentacji)
Wiadomość zmieniona (16-03-04 23:57)
volt-Piekarski skończył kariere.
hmmmm wydaje mi sie ze na 99% Drumlak
panowie szukamy lewego pomocnika, gość jest nieprzewidywalny ale Stawowy go chce bo wie że pod jego ręką będzie ułożony
jedna rzecz, która wiele wyjaśnia - do kiedy jest (było) okno transferowe??? w tym roku sie nie interesowałem bo wszystkie sprawy transferowe załatwiliśmy w grudniu
chyba do końca lutego
No Paszulewicz to za bardzo ofensywny nie jest. Moze to rzeczywiscie Czereszewski. Jest wszechstronny - zagralby w pomocy i ataku. Ale nie wiem w jakiej aktualnie jest formie.
Czołówka klasyfikacji typowań :)
1. Drumlak
2. Śrutwa
3. Czereszewski, Pater
Pater ma wazny kontrakt. Juz ktos tu pisal.
czy padło choć jedno nazwisko lewego pomocnika ???
bo Pater to chyba prawa
Mielcarski , Czereszewski, Śrutwa atak
a Drumlak chyba środek
W takim razie inaczej -
Panie Wojtku mówił Pan, że czyta to forum czasem, więc tak myśle sobie, że po takim spotkaniu pewnie pan tu do nas zaglądnie, proponuje szybko założyć nicka Wojtek38 i niech Pan poda swój typ jako użytkownik forum, tak nieoficjalnie...
a adminów proszę, jakbym szybko na to nie zareagował, o niezwłoczne usunięcie tego wpisu po fakcie
Śrutwa nie jest nieprzewidywalny juz od paru lat :) - na pewno nie on
A Czereszewski nie jest żadną kontrowersyjną postacią....
CZereszewski i Mielcarski odpadaja moim zdaniem ze wzgledu na reprezentacje, Pater i Paszulewicz maja kontrakty a okno juz zamkniete!
Trener juz pewnie spi :) on prowadzi sportowy tryb zycia nie to co my :))))
sadzac z innych wypowiedzi trenera podczas spotkania, nie chodzi o lewego pomocnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)