Juz sie nie moge doczekac meczu w ekstraklasie pomiedzy Polonia a Cracovia:D
-
-
Cracovia-Polonia
ja tez.....tylko sie utrzymajcie:-)zebysmy sie nie rozmineli:-)
jedyne spotkanie miedzy dwoma moimi ulubionymi zespolami, jakie zdarzylo mi sie ogladac, wygralismy 3:0. tez nie moge sie doczekac! ale to juz za pol roku!
Ten mecz z Polonią był przedni...
Wrześniak, Kowalik i Zegarek strzelcami bramek.
A mogło być 4:0, gdyby Mróz nie trafił w poprzeczkę z karnego...
Polonia kończyła w dziewięciu.
Ale na tym meczu to chyba mało kto nie był :)
sprawiedliwie strzelil :). karny niby byc powinien, ale czerwona kartka bramkarzowi sie nie nalezala
Juz niedlugo :) My nie spadniemy, wy awansujecie - to pewne :)
Brajt...
Czerwona kartka dla bramkarza była przy pierwszej bramce z karnego Wrześniaka (późniejszy nasz bramkarz - Kwiatkowski). Druga czerwona kartka była dla zawodnika z pola (chyba Murdza...?)
dawno bylo - nie pamietam :)
... "coby" tylko do tego spotkania nie doszło w barażach, bo przykro by było spuścić ukochaną Polonię z ligi ;-))) ... wybaczcie drodzy POLONIŚCI ale tak by niestety musiało być !!!
mam nadzieje że Cracovia awansuje bezpośrednio i nie bedzie potrzeby rozgrywania meczów barażowych...
a Duma Stolicy pozostanie w ekstraklasie, w koncu tam jest jej miejsce... a nie Polkowic czy Łęcznej...
gdyby zaistniała jednak koniecznosć gry barażowych o awans do I ligi to z Widzewem!!!!!!!!
a ja na tym meczu wygrałem wygrałem bluzę sportową Poloni Warszawa - taką z długim rękawem (producent: hummel)... ehhh... dawne czasy... szkoła średnia jeszcze... bo pamiętam jak dumnie w tej bluzie paradowałem po szkole... nie pamiętam daty... ale na oko wychodzi 7-8 lat temu...
Mecz z Polonią zapowiada się świetnie:D Widzew w Barażach? Ciekawe... do ilu ich pogromimy:]
"Już Niedługo Przy Pomocy Boskiej Cracovia Z Polonią Na Konwitowskiej"
Mecze z przyjaciółmi są jakieś dziwne. Wtedy wydarzenia boiskowe są mniej ważne od tych na trybunach.Ja życzę Polonii samych sukcesów. Nie lubię gdy przegrywa; jak np. z Amiką.
Wiadomość zmieniona (17-03-04 14:01)
hehe no dziwny by był baraż z Polonią lub Lechem:)))
a słyszeliście hymn Poloni spiewany przez Wiśniewkiego?:))))))
Melodia jakby znajoma :)))
Jak ktoś nie zna ====> [url]http://www.lech.poznan.pl/kibice/download.php?cmd=click&id=5[/url]
wie ktos moze kiedy dokladnie byl ten mecz??? jesli dobrze pamietam to byl moj pierwszy mecz :)
Mecz Cracovia-Polonia w barazach o 1 lige to najgorsze co moglo by sie zdarzyc:O
To była jesień bodaj... 1995 roku...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)