A ja skomentuje to słowami bardzo, a to bardzo mądrej piosenki ,z mojego ulubionego gatunku - disco polo...;-)
[b]".....bo wszyscy Polacy ,to jedna rodzina
starszy ,czy młodszy
chłopak czy dziewczyna...."[/b]
-
-
kto nas widział ??? STS STS STS
widać slońce zza chmur wychodzi - cieszą mnie słowa starego kibica - NIEKTÓRZY W SANOKU, ja dodałbym nieliczni -
pozdrowienia dla NORMALNYCH kibiców hokeja
po pierwsze nie uciekalismy !!!!!
a po drugie zadnym białem Vw kombi !!!!
zostalismy w krakowie na piwku !!! koło waszej niby hali !!!!
i jeszcze jedno naprawde podziwiam was za to w jaki sposób kibicowaliście Cracovi !! bo u nas to jedno wielkie dno wyszło !! ale co sie spodziewac po 14 - 16 latkach i to jeszcze wrogo nastawionych z powodu swoich kumpli któży tylko umią gadać i nic innego nie potrafia robic !!
naprawde wam sie należa BRAWA !!!!!!!!!!! za organizację !!!!
Ale dalej jestem Sercem za STS !!!!
"z naukowymi materiałami a nie z butelką piwa w ręce.. "
Ro Man, pójdźmy na kompromis, ja tam polecam i z jednym i z drugim... jest jeszcze piękniej.
:-)
Polecam. Byłem, a potem byłem jeszcze raz... a potem jeszcze raz. I pojadę znowu, przy najbliższej okazji. Przynajmniej na Łemkowszczyznę (choć nie mam tam zadnych korzeni).
A ty hl55 nie przesadzaj z tym dopingiem - było tak na 2+, zwłaszcza jak na taką ilość ludzi.
Eeeech, spora część publiki jeszcze nie "wyrobiona" hokejowo...
ale było lepiej niz w Sanoku !!!!!!!!! i to duzo lepiej !!!!!!!!!
No ostatnie 10 sekund na pewno ;)
Oprawa była super:) h155 to trzeba było śpiewać Cracovia, a nie jakiś tam sts skoro bardziej Ci się podobało w Krakowie.
Lepiej Widoczni ( Lepiej Słyszani ) Widocznie Lepsi ( Widocznie Głośniejsi ):D
ja kibicowałem STS-owi !!!!!!!!!!
i nikomu innemu nie kibicuje !!!!
Prosze nie obrażać "Podkarpacia", ponieważ też są tam Pasiaki. Sam osobiście zaraziłem dwóch braci mieszkających 20 km od Sanoka ( i teraz mają pasiastą krew ). Więc skupmy sie na kibicach poszczególnych klubów, a nie miast czy regionów. Chrzanów z Cracovią :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)