po pierwsze i chyba najważniejsze - obydwa Kluby powinny robić wszystko by zmienić termin! jeżeli miałby być utrzymany obecny - to niestety wielu stanie przed dylematem: wyjazd czy rozwód lub conajmniej "ciche dni" w domach przez całe święta:(:(
-
-
Wyjazd do Gdyni
W dorożkach?
na gape :-)
a może pielgrzymka?
Niech sięhokej skończy najpierw (mam nadzieję jutro) i zaczynamy operację Gdynia...
frontalny tryumfalny wjazd :) a w zasadzie nie wjazd tylko...
przyjedzcie,przyleccie,przyplyncie przyfruncie porwijcie ufo ale tylko przybądźcie :D
napewno przybędziemy ale (moim zdaniem) od tego w jakiej ilości to zależy tylko od zmiany terminu...
a co do formy wyjazdu to najlepiej było by wybudować i popłynąć ARKĄ ;)
pozdrówka
najlepszym rozwiązaniem był by piatek ( niz sobota) napewno pojedzie wiecej osób - Szczecin tez był w piatek
Może wynajęcie statku i rzeką do Gdyni ?
moze hulajnogami ;-p
chyba hooligajnogami ;)
Wiadomość zmieniona (20-03-04 12:37)
a moze popłyniemy na delfinach ??
Ryba nie kombinuj ;)
a ja proponuje zebyscie nie kombinowali tylko grzecznie do Gdyni podróżowali przez..... Poznan!
pozdro!!!
Już wiem !! Rozgryzłem Karva i jego szalony pomysł !! Karv jest współpracownikiem Al-Qaidy i bliskim podopiecznym Osamy Bin Ladena :D . Wszyscy zbierzemy się w jednym miejscy , każdy z takim nożykiem do papieru co to terroryści mieli i opanowali Boingi i wyruszymy do jakiegoś centrum rozrywki i skonfiskujemy ( czytaj pożyczymy się ) gokardy . Pojedziemy do Gdyni na gokardach . Jak dla kogoś zabraknie gokarda to zrobimy kulig i podopinamy sanki bądz hulajnogi które zadziobiemy ( pożyczymy się ) z hurtowni . :) Czyżbym miał racje ? :D
hmm te gokarty to niezły pomysł :-))) trzeba pomyśleć...
Ja samolotem bardzo chetnie. Mysle że przynajmniej jeden by sie uzbierał.
No to co Panowie ? Bierzemy nożyki do papieru i śmigamy na gokartach :- )
Ryba Ty sie nie dziw ze Ciebie z Dc wyrzucili ! :P
Jeżeli chodzi o samolot, to jedyną propozycją może być AirPolonia.... Niestety z Krakowa nie latają (ukłony w stronę LOT-u) a czy można w ogóle marzyć o wyczarterowaniu samolotu i kosztach - to info dopiero w poniedziałek. W ich samolot może wejść 168 osób.... A może wspólny lot z piłkarzami?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)