Witam ! Szukam informacji na temat wyjazdu do Gdynii na mecz z Arką . Jeśli coś wiecie lub coś słyszeliście , napiszcie .
-
-
Wyjazd do Gdyni
zawcześnie jeszcze teraz wszyscy żyją wyjazdem do Chorzowa
ja wiem tylko o zwariowanym pomysle Karva... ale ja na ten pomysł się piszę... tego jeszcze nikt nie zrobił... my to możemy zrobić :D
Dementor , chcesz iść na nogach???
A może łódeczką? :D
Pomysł jest super ale ponoć bardzo mizerne szanse na realizację:-(((
no ale pomyslimy po sezonie hokejowym - teraz nawet nie zauważyłem że piłka wystartowała - taaaaaaaaakie emocje...
wszystko w swoim czasie... :-)
chcecie wynajac czarter?a kosz nie bedzie przekraczal 19.99zl?:)
O tym czarterze też myślałem, wynająć np. od takich Airpolonia ? :-) Jeżeli np. kosztował by w obie strony ok. 150-200 zł, myślę że wielu byłoby chętnych.
Samolot bez sensu... dużo przepisów bezpieczeństwa, krótka podróz - daleki dojazd z lotniska...
i w Tczewie gdzie ma się rozpocząć nasz tryumfalny wjazd lotniska nie ma...
Samolot odpada-nie chce by nas wszystkich zawineli na lotnisku jako "osoby ściśle współpracujące z Al-kaidą"
Chyba z ARKA-idą :)
zostają paralotnie...:)
Podkop ?!
Teleport :P :)
Jak będzie to ja lecę.
no co wy ... kajakami:))))
A może tak na traktorach;-)
to moze na rowerach..........ponoć był taki plan dotyczacy meczu w jaworznie:-)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)