Witam...
Potrzebna jest możliwie pewna i szybka informacja na temat maksymalnej ilości kibiców drużyn przyjezdnych jacy przyjęci zostali w ciągu ostatnich dwóch sezonów na stadionie Ruchu Chorzów.
Pytanie ma ścisły związek z ilością biletów przyznanych Cracovii przez Ruch Chorzów...
Pozdrawiam
Crac
-
-
Ilu przyjezdnych w Chorzowie?
Ruch - GKS Katowice wiosna 2002 r. - 1200 osób
Ruch- Górnik Zabrze jesień 2002 r. - 1200 osób
wg. To My Kibice
Ciekawe ile chcą dać nam biletów ...
moze 2000:))))
Pewnie chca nam dac dużo mniej !!!
Na naszą frekfencje w chorzowie może mieć wpływ to że prawdopodobnie do tego meczu prawa nabył polsat i ma zamiar go pokazać na żywo i to w PONIEDZIAŁEK
nigdy w zyciu mecz w poniedzialek niech polsat sam sobie gra w pon taki mecz tylko w sobote i miejmy nadzieje ze Cracovii ruch da przynajmniej 1500 biletow i zeby te bilety rozeszly sie jak swieze buleczki albo najlepiej 2000 :)
TYLKO PASY 1906 !!!
ja juz chce miec bilet:) juz sie nie moge doczekać!!!!
Dziękuję i z góry przepraszam za upierdliwość... ;-)
A w [b]bieżącym sezonie[/b], jaka była największa ilość przyjezdnych na Cichej?
Pozdrawiam
Crac
Crac akurat nie było tam licznych wyjazdów w tym sezonie.
Więc nie ma do czego porównywać.
chyba że o czymś zapomniałem.
Wiadomość zmieniona (15-03-04 18:12)
Gornika bylo wiecej ok. 1600 ale nie wiem czy w tym sezonie beda wpuszczac tak samo.
kozak sprwawa ze taki meczyk w sobote wieksza frekcencja:)
nas bedą miliony........:-) bedziemy palic,gwałcic,mordowac....:-) ja chce gwałcić!!:-)
Rape Fanatics '04 :)
A, tak na serio to ja też chce już bilet! :]
ja na ten temat moge sie wypowiedziec wiecej bo jestem z chorzowa ! :-)
u nas bilety sa najczesciej zawsze. zawsze daja okolo 1000 ale jesli was 2000 przyjedzie to nie problem bo pozniej wpuszczaja za darmo!!! jak gks 1000 dostal a w 1500 weszli z gornikiem bylo tak samo i z legia!( w 1 lidze)
ale watpie ze was 2 tysice przyjedzie ale bedzie was gruby tysiac z wasza gra. pozdro...... juz sie meczu tego doczekac nie moge!
a i jeszcze jedno. bo niewiadomo o ktorej jest mecz bo w jednym pisza ze o 18 a jedni ze o 14 to rez moze wplynac na liczbae ze strony waszej jak i naszej!
pozdro....
ks ruch!!!!
ja mam nadzieje że na ruch pojedzie nas tyle ile jeszcze nie jechalo i że okaże sie że będzie to najlepszy wyjazd jaki był jak myślicie ile morze wyjazd kosztowac tak szcunkowo
ze 30 zl razem z biletem na mecz.....
Wyjazd niedaleki, powinno nas troche być:).
Ps.Wszedłem dzisiaj na forum Wisły i oni za przejazd pociągiem do Warszawy płacą tylko 5 zł ( słownie pięć złotych)....Zastanawia mnie tylko jedno, jak maja takie tanie przejazdy to dlazcego ich tak mało jeździ na mecze wyjazdowe?????
Odp: jak Wisła weszła do ekstraklasy to też masowo jeździliśmy. Teraz to chleb powszedni. Jak by to był mecz decydujący o mistrzostwo to by bardzo dużo wiślaków pojechało. A wogóle po jasną cholerę Wisła ma jechać do Wawy? chodzi o kosza? bo Legia i Polonia grają na Reymonta.
Heh! A ja się tak patrzę po terminarzach rozgrywek, patrzę - i co widzę??
27 III - I liga: Górnik Zabrze - Wisła Kraków
27 III - II liga: Ruch Chorzów - Cracovia Kraków.
Czyżbyśmy mieli jednym pociągiem jechać? ;-)
Oj, mają w Polskim Związku Pedałów Notorycznych wesołe pomysły...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)