Tylko teoretyczne rozważanie ale przecież całkiem możliwe.
Nie życze oczywiście przegranej w Sanoku ale jeżeli tak by się stało to:
W przyszłą niedziele mielibyśmy mecz piłki o 14.
I później mecz hokeja na który chyba szlibyśmy bezpośrednio z Kałuży.
Byłby napewno super klimat i mam nadziej wielki święto :)
Ale to narazie tylko teoria. Napewno bezpieczniej wygrać teraz w piątek i zakończyć sprawę.
-
-
Ciekawy scenariusz (hokej + piłka)
Trzeba wygrać w piątek. Dzisiejszy mecz pokazał jak różnie pomimo
niewątpliwie znacznej przewagi w "kulturze" gry naszej drużyny może być nerwowo!!!
Wygrajmy w piątek -mam dość horrorów.
swoja druga klub sporo moglby zarobic na takim drugim meczu u siebie :P
zebysmy przegrali !!!!!!! :)))
Wszyscy zwolennicy piątkowej porażki w Sanoku - chyba was pogięło!!!!!
Trzeba wygrać w Sanoku, wyniki pokazują, że nie ma aż takiej róznicy w poziomie obu zespołów. A to wynik jest sprawą obiektywną, a nie styl gry zespołu, czy ilość sytuacji bramkowych.
Wiadomość zmieniona (15-03-04 12:28)
a ja nie chcę kusić losu itrzeba wygrać w sanoku!!!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
Cała Policja będzie trzymac kciuki za nas w piątek.
W przeciwnym razie szykuje im się ciężka pasiasta niedziela.
"...będą włóczyć się po mieście cały dzień..."
Ja też mam dość horrorów. Musimy wygrać w piątek, a potem w niedzielę, ale piłkarze.
Koniec spekulacji!
Wygrana w piątek w Sanoku a wielka "feta" w niedziele na Kałuży - to jest najlepszy scenariusz.
Dwa awansy do 1 ligi w jednym roku - to jest to !!!
Dwa awanse do ekstraklasy... :)
w dzisiejszym "Dzienniku" wyczytałem ze wislackie rezerwy grają z Sandecją też w niedziele (na Reymonta o 11tej) więc ciekawy dzień się zapowiada
Wpierw na Reymonta, potem na Kałuży i hokej- tak to chyba nigdy nie było :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):).
Bylo nawet lepiej
11 -pilka nozna-wtopilismy1-0
13-pilka reczna-wtopilismy jedna lub dwoma bramkami(cala druzyna hokeistow na nim byla z Kieca na czele)
17-hokej -pewna wygrana
niestety nie pamietam nazw druzyn przyjezdnych i daty tej rewelacyjnej niedzieli
przegrajmy :))) tylko zeby kasa była !!
Panowie jak czytam że niektórzy z nas życzą hokeistom by przegrali bo będzie mecz w niedzielę u nas to mi ręce opadają.Te 2 zwycięstwa musieliśmy sanokowi wydrzeć niemal z gardła.Tu nie można kalkulować bo przy słabszej dyspozycji można i w niedzielę przegrać!!!!!.Bardzo chętnie zabaczył bym triumfalny wjazd odkrytym autobusem całej naszej drużyny hokejowej przed meczem z stasiokiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)