Ogólnie to z młodych dzisiaj fajnie prezentował się Dziewicki. No i Bzdyl w pierwszej połowie.
-
-
CRACOVIA CLJ
Troche jednak rywale lespi w.tych derbach. No cóż trza zastanowić się nad.zmianą.Ankowskiego i może jwszcze z tej mąki będzie chleb.
A niektórzy wciskali go tutaj na wiosne do jedynki. Oczywiście przed tymi niechlubnymi derbami 0-7.
Pytanie czy to wina trenera.
Czyli kto odpowiada za wyniki drużyny jak nie trener? Kto wystawia skład na mecz?
Filipiaka zdaje się już nie ma, i przy tym 0-7 z psami też już nie bylo, podobnie jak dzisiaj, bo wtedy można by mieć jakieś obiekcje.
Podczas transmisji mówili o pięciu zawodnikach, którzy trenują z pierwszą drużyną i byli na obozie, to chyba grać potrafią.
Chyba że to były tylko sztuki dla sztuki.
Duch Zegarka się unosi nad młodymi. Psia mać.
ja szczerze mówiąc nie widziałem pomysłu naszej drużyny w tym meczu. indywidualnie część tych chłopaków robi robotę, ale coś tam jeszcze nie gra pod względem organizacji. przez cały mecz nic nie stworzyliśmy poza wślizgiem Kaczora "który zrobił bramkę".
młode psy przez cały mecz były bardziej groźne.
chwalony tu Bzdyl wg mnie jedno ze słabszych ogniw tego dnia. może było za gorąco :)
5 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030412-jpg-64688377.jpg[/img]
Kibic Cracovii po tym poscie... cieszymy się z gola ale nie ze strzelca... 😆🤣🤣🤣🤣
Może w końcu damy mu spokój? Próbuje odkupić grzechy ojca...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030413-jpg-76492118.jpg[/img]
Nie jego wina, że takiego ma ojca. Ale zawsze może oczyścić nazwisko
[quote]#post1638507 Nie jego wina, że takiego ma ojca. Ale zawsze może oczyścić nazwisko [/quote]
To prawda nie jego wina, ale jego wina to jak chodził do tatusia i skarżył na trenerów i kolegów z drużyny którzy później kończyli grać dla Cracovii.
Mimo że strzelił dwie bramki i wygrali to lepiej żeby grał w innym klubie
Kamax!
Resortowe dziecko
Odkupienie za bramki w clj?
Ha ha ha ha…
Wilczy bilet
Dla mnie zremisowaliśmy ten mecz 0:0.
Śmieszne dla mnie.
U-17 też 0:0 z psami u siebie.
ale co kurwa ?! kubusiowi skończyły sie znajomości by upchnąć tego szczyla gdzie indziej ??? a tu jeszcze kontrakt przedłużony ! jprdl cała rodzinę zakaz zblizania sie na obiekty ! wnr !
tylko znajac zycia sa haki haczyki itp
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)