Czy ktoś mógłby rzetelnie poinformować pasiastą brać co sie dzieje z transferem Szczorarza ze Stali Rzeszów do Cracovii? Wydaje mi się, że to ma być nasz czołowy napastnik w przyszłym sezonie a tu dobiegają mnie słuchy, że ma jeszcze sporo zobowiązań w stosunku do Stali. Śmierdzi mi ta sprawa i coś mi się wydaje, że Stal chce Cracovię przecwaniakować. Proszę o info!
pzdrw
-
-
Sprawa Szczorzarza
Najpierw bolała go nóżka, potem cudownie ozdrowiał, potem niby jakiś I-ligowiec sie nim interesował, potem niby była to ściema, teraz jakies zobowiązania, wydaje mi się, że powinno się to już jakoś klarować,
co jest grane???
A co wiecej mozna powiedziec oprocz tego,ze ma kontrakt ze Stala i trzeba go wykupic,trwaja negocjacje i tyle.Co Ci tu smierdzi?
Dobrze dobrze, ale z tego co mówiono to wszystko było już załatwione, pytam bo może coś przeoczyłem,
pzdrw
Nie tyle Ty przeoczyles, co stosunkowo pozno okazalo sie ,ze chlop ma kontrakt a twierdzil podobno,ze nie ma.Reszta to podbijanie ceny przez Stal i spekulacje niewarte uwagi.
okej, thanx, mam nadzieję, że się to szybko wyjaśni
Jasne,ze dobrze.Im wczesniej kadra bedzie zamknieta tym lepiej.pzdr
..a ja powiem tak..:
byłem kiedyś jak najbardziej ZA ... teraz wielkie opory ....
a ten klub I - ligowy - to był jeszcze nie dawno w II lidze (GŁ - jego inicjały) ...
boję się, że chłopakowi wali i skńczy jak śp. piłkarz z tegoz Klubu rodem
7 dni później
znam tego chlopaka . Moze on i by chcial przejsc ale napewno problemy stwarz stal .
Znam to z przykladu 2-go mojego kumpla ktory tez gra w stali i mial przejsc kiedys do wisly(wstyd) albo Amica i stal w wiekszosci zaprzepascila jego szanse
chłopak podobno bardzo chce u nas grać ...
ale ...
stal chce wyrwać jakąś kasę ..
Podobno Łukasz zagląda na tą stronę wię duuuuuże WITAMY dla niego i mam nadzieje, że pogra dla Cracovii naprawdę wspaniale..
czy Mell się nie pomylił podając jego wagę: 86 kg przy 177 cm???? :):):) przecież on raczej szczupłym jest...
racja,
na takiego mi wyglądał na meczu ze Stalą,
pzdrw
Juz poprawilem.Omsknal mi sie palec z 7 na 8 :))) Dzieki TeeDee.
w porównaniu z wagą i wzrostą piłkarzy Sliemy - to i tak kolos :):):):)
Działacze rzeszowskiej Stali i Cracovii doszli do porozumienia w sprawie przejścia do krakowskiej drużyny Łukasza Szczoczarza.
Wychowanek Stali, reprezentant Polski w drużynach młodzieżowych w najbliższym sezonie zagra w barwach II-ligowej ekipy z Krakowa. - Dogadaliśmy się co do wypożyczenia, oczywiście nie za darmo. Przez najbliższy rok Łukasz będzie grał w Krakowie. Później albo zostanie sprzedany definitywnie - Cracovia ma prawo pierwokupu - albo wróci do nas - mówi Wiesław Dulski, kierownik drużyny Stali.
Przypomnijmy, Cracovia interesowała się Szczoczarzem jeszcze przed końcem poprzedniego sezonu. Zainteresowany nim był także Górnik Łęczna, a ostatnio Arsenał Kijów. Najbardziej zaaawansowane były rozmowy z Cracovią jednak pod koniec sezonu Łukasz złamał kość śródstopia. Kontuzja spowodowała, że na kilka tygodni aktywność kontrahentów osłabła. Obecnie Szczoczarz jest w pełni sił i miejmy nadzieję, że będzie dalej się rozwijał piłkarsko na boiskach II ligi.
źródło:
Gazeta.pl
Pytanie czy ustalono sume definitywnego ?
a po roku zaspiewaja sobie wiecej, niz wisla za Nowaka....
no to jeszcze z 2 obrońców i moge śmiało krzyknąć doooooooo boooooju CRACOVIA
właśnie, to dosyć ważne, chłopak strzeli np. 100 bramek i będzie kosztował np. trzy miliony, ach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)