Jak dla mnie mogło być dużo gorzej. Cetnarski tragedia, zdecydowanie najgorszy na placu.
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia 16.05.2017 godz. 18.00
Stadion nowoczesny, murawa jak stol, pogoda ladna, koszulki kopaczy kolorowe, tylko poziom pilkarski widowiska zenujacy. Pewnie graja zeby nie przegrac, tylko takie zalozenie taktyczne trenera moze sie zemscic. Jest to o tyle irytujace, ze wpakowanie 2 bramek lecznej to nie powinien byc problem przy ich poziomie.
Rzeczywiście "kawał"nakładki... :sleepy: a najlepsze,że mówi to Mielcarski,który nie jednemu obrońcy wyrządził kontuzję po swoich wejściach.Niby słońca nie ma za dużo,a niektórym przygrzewa chyba zbyt mocno.Teraz śpiączka pierdoli coś o tym,że on nie fauluje i jego przypadkach sędzia się kompromituje.Monty Payton w canal + :D
Poziom o wiele wyższy aniżeli w Płocku
Łęczna słaba ale my jeszcze słabsi. Myślałem, że nie da się zagrać gorzej niż w Płocku... jednak można :(
Jakie porządne chlopaczki u nas grają- Wolo mówi ze zagrał ręką i mógł być karny, parę dni temu Sando :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Mam bardzo podobne odczucia do szuwarka. Moim zdaniem szybciej podajemy, kreujemy akcje, możliwe że to wszystko dzięki obecności Piątka. Niestety mam wrażenie że Cetnar hamulcowym wielu akcji. :(
Wołąkiewicz i Cetnarski tragicznie dzisiaj. Oby w drugiej było lepiej (albo na nią nie wyjdą) i będę mógł odsz.. odwołać. Ale nie sądzę
Jak Nam idzie i jak wyglądamy na tle górnika? Niestety nie mogę oglądać.
- Edytowany
[quote='ronnie79' pid='1242187' dateline='1494953087']
[quote='octop' pid='1242186' dateline='1494952967']
Budziński to już dawno powinien wędkę dostać
[/quote]
Pomyliłeś trochę :) Wędkę dostaje zawodnik,który jest wpuszczony z ławki i później zostaje zmieniony ;)
[/quote]
Byłem przekonany, że zmiana przed przerwą spowodowana słabą postawą też jest tak nazywana, mniejsza o to i tak gościu jest do zmiany na już.
[quote='KamilloLce' pid='1242175' dateline='1494951986']
Chujowe sędziowanie.
[/quote]
Bo nie gwizdneli karnego po rece Wolakiewicza w 5 minucie???
Co do akcji pierwszej polowy ...2minuta i akcja gdzie reprezentant nie potrafi podac pilki lekko na 2 metry tylko zagral za plecy do Cetnarskiego i w dodatku do boku... jakby mu zagral do nogi bylby Cetnarski sam przed bramkarzem...ale .... Czesio 007 ostatnio powiedzial na PP ze zacentrowac w plenym biegu potrafi tylko kompletny pilkarza.... a nasz nie potrafi podac na 2 m... to kim on jest??
[quote='piotrek67' pid='1242198' dateline='1494953554']
Jakie porządne chlopaczki u nas grają- Wolo mówi ze zagrał ręką i mógł być karny, parę dni temu Sando :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
A co mają mówić, jak wszystko jest nagrane? Mają się wypierać i robić z siebie pośmiewisko?
Kruszyna - co do sędziowania to nie podoba mi się to jak nisko ustawił sobie poprzeczkę odnośnie agresji w grze. Każdy dosłownie kontakt to faul..
No niestety Kruszyno. Tą akcją Dąbrowski dołożył kolejną cegiełkę do swojego obrazu piłkarza kompletnego. Parę(naście?) minut później równie koncertowo stracił piłkę w środku. Mimo wszystko zespół prezentuje się lepiej niż w Płocku.
Oby dziś ilość naszych bramek nie była równa pensji piłkarza ruchu
Dabrowski stracil forme wlasnie przez tych chuji z lecznej a zwlaszcza jednego , do dzis nie ma chlopa
grzesiu dziekujemy!!!
Brak słów! Żenada
Aj, prawie
Grzesiek ostatnio tragiczny..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)