dostałem smsa:
ZADYMA NA STADJONIE ŚLĄSK WYPIE....... TERORKA WPADŁA A TAK POZA TY 2-0 BOJARSKI BANIA!!!
JE..... ŚLASK!!!
-
-
Polar - Cracovia 0 : 2
BANIA TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ludzie, ch...j z polkowicami, wazna jak Cracovia gra, miejmy nadzieje ze Baniowy nie kontuzjowany za mocno. Tak btw, czy ktos zna ostateczna liczbe naszych w Wroclawiu ??
pozdro z pracy
kris
Wiadomosci z Zakrzowa ,Cracovie ratuje poprzeczka po strzale Budki,a duze sily policyjne sa prowadzone za korone Olimpijskiego:)
A Wisla i tak zaraz strzeli na 2-1:)
Trzymaj się Piotrek!
Pierdziela w tym radiu wroclaw, o jakis awanturach a nie o meczu. Wazne, ze my wygrywamy a gts dal sobie strzelic bramke. zaje.
5 minut do końca 1 połowy
my tu o porządnych klubach gadamy i mnie słabo zwisła interesuje
pasożyt dowiedział bys sie ile jest nas naprawde na stadionie z gury dzięki
:)) taaaa mogłoby sie skończyć
Marcin Dudziński za Piotrka Banie.
Dzieki Piotrze!
Nasi chłopcy postarali się o nieco emocji na trybunach. Mimo asysty Policji grupa naszych fanów popędziła kota miejscowym. Po szybkim ataku nie obstawiana i zakamuflowana wcześniej grupa przedarła się do sektora Cracovii. Wynik bez zmian. Za Banię wchodzi Dudziński cyt. ze www.teraz.pasy.net
KO ro NA KI el CE
z www.teraz.pasy.net : Nasi chłopcy postarali się o nieco emocji na trybunach. Mimo asysty Policji grupa naszych fanów popędziła kota miejscowym. Po szybkim ataku nie obstawiana i zakamuflowana wcześniej grupa przedarła się do sektora Cracovii. Wynik bez zmian. Za Banię wchodzi Dudziński
jakie radio wroclaw ??? ja slucham na radio krakow!!! to jest jeszcze na innym jak tak to jaka czestotliwosc ??? CRACOVIA !!!!
to sory jest 1-1 czy 0-2?
cracovia-polar 2:0
"popedzila kota", co za poprawnosc polityczna ... moze "natarla uszy miejscowym galganom"
yoooooooo, PASY ASY
powinno byc :) polar-cracovia 0:2
NIE MOGE SIE DO NIKOGO DODZWONIC MUSI BYC WESOŁO :)
No to Baniowy ma 12-stą bramke!!! Tak trzymać Pietrek!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)