Panowie nie czarujmy sie Polar to nie marka która przyciaga jak magnez,co innego jak by to był ślask. Prawda?
-
-
Wyjazd zagrozony!!!
Racja, KSC1906 dlatego zdziwił mnie fakt że pociąg ma być większy niż ten na ŁKS.
Ale ja znam sporo nie zapisanych i ida jutro.
Wiadomość zmieniona (12-03-04 00:00)
miejmy nadzieje ze bedzie ok, a jezeli wyjazd zostanie odwolany to oddadza Nam kase????
Wszyscy idą jutro,niema sie czego obawiać:)
Wyborcza i Krakowska dzisiejsze daja info o wyjezdzie i zapisach. Dziennika jeszcze nie widzialem.
Napewno wielu ludzi się dzisiaj zapiszę, a także jutro przed samym wyjazdem. Choćby ja z kuplem idziemy się dzisiaj zapisać, takich jak my pewnie jest dużo. BĘDZIE DOBRZE !!!
Jadę do Wrocławia samochodem, ktoś chętny? Jeżeli tak to info na maila.
PS
Koszt wg zużycia paliwa (myślę że mniejszy niż pociągu)
Wiadomość zmieniona (12-03-04 12:29)
Wiadomość zmieniona (12-03-04 13:32)
Według mojego rozenania, na listach dzisiaj rano było 700 osób, może więcej.
Spokojnie! Tłumy na dworcu będą jak zwykle:) Byłem dziś na ul.Wielickiej około godziny 11.00 i na liscie klubowej było już zapisanych ponad 360 osób! a przypuszczam że w "Enigmie" na drugiej liscie jest podobny albo jeszcze większy wynik:) więc już jest napewno ponad 700 głów... A doliczyć trzeba do tego jeszcze "ostatkowiczów", spóźnialskich i wszelakiej maści ściemniaczy:) plus ekipa samochodowa to razem reasumując powinno wyjść z 1000 fanatyków! :) Już się nie mogę doczekać przeszywającego okrzyku: "Cracovia!! Cracovia!! Cracovia!!..." i "Cała Polska j...e śląska!!!" PS:Ci co nie jadą znowu bedą mieli czego żałować...
Nieładnie moderatorze, nieładnie...
ja byłem przed 12 i byłem 7któryś na liście pani wytłumaczyła, że jej lista zaczyna się od 300..., mam pewne info, że teraz w sumie na listach jest ok. 200, więc mobilizujmy znajomych!!!
Cracovia NH , muszę Cię zmartwić. Lista na Wielickiej jest od nr 300. Gdy wpisywałem kumpla było 71 osób...
Baylay, nie martw się, bo 300 biletów jest u pana XY!!!
Wiadomość zmieniona (12-03-04 14:47)
czy dzisjaj po 21 mozna jeszcze w enigmie sie zapisać
ludziska bez paniki!
znajac zycie bedzie (nad)komplet...
Ja tam wiem swoje... :) A w "Enigmie" można się zapisywać do g.24!! Zresztą podróżnych na gapę też pewnie wielu się znajdzie... :))
to ci gapowicze daleko sobie nie pojadą, JG Travel będzie czuwać
Kumaci wiedzą nad czym będzie czuwał JG Travel... :) A co do gapowiczów, to mogę ich zrozumieć, w końcu nie każdy ma pracę, a we wielu domach nie ma czasem nawet co do garka włożyć... Ale ważne jest że kochają swój klub i chcą poświęcić mu swój czas... To tyczy się szczególnie tych młodszych kibiców, ale nie tylko... Natomiast wk... mi Ci, którzy wkręcaja się za friko, choć mogliby zapłacić bo ich na to stać... Koniec - końców trzeba dbać o frekwencję wyjazdową i promować młodzież:) Czasami poprostu należy przymknąć oko i powiedzieć boskie słowa "co łaska"...
Zgadzam się CracoviaNH. Problem w tym , że znając życie , 75% ludzi chciałoby jechać na zasadzie "co łaska" a pociąg za "co łaska" nie pojedzie. Jak odróżnić tych , którzy mogą zapłacić od tych , którzy nie mogą?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)