To może Teraz o Radiostacjach Radio które ma nawet Sporo Duszy Które Radiostasje są Najwartościowsze można pisać o Radiostacjach nie tylko z Polskii ale i Europy
Ja osobiście lubię Radiostacje Krakowskie RMF FM RMF Classic Radio Kraków Tyskie Radio Express z audycji to wyszczególnie " Przy muzyce o Sporcie" No i Cztery Rozgłośnie Katolickie Radio Maryja Radio Via podkarpackie Radio Plus i Radio Em dwie ostatnie z woj śląskiego
Z zagranicznych to Chorwacka Antena Zagreb i Austriacki Radio MAX
-
-
Radiostacje Rozgłośnie Radiowe
- Edytowany
W pracy rmf . W domu open FM i kanal klub 90.
Tylko Trójka. Do niedawna cały dzień w pracy i w domu. Teraz niestety zmieniłem pracę i teraz tylko w domu.
- Edytowany
www.di.fm. najczesciej tribal
doskonały wybór - ja tam miele oldschool acid, undergroud techno + space dream i chillout.
ze stacji "odbiornikowych" nie da się nic słuchać, rmfy, zety to non stop budka suflera albo beata kozidrak. Jeszcze do niedawna 4 Polskie Radio, ale znikło podobnie jak Radiostacja. A i jeszcze ChilliZet można posłuchać, zwłaszcza w aucie żeby się nie wkurwi@#ć
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)