To może choć do zimy zacznie grać zamiast kopać się po czole.
Ma możliwości, niech je pokaże....
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
To jest interes. Pytanie jakie agent sobie zadaje brzmi, czy opłaca mi się go sprzedać teraz, czy trzymać w „garażu” by zyskiwał na wartości. Cz poddać „renowacji” czy sprzedać na pniu. Ja nie potrafię odpowiedzieć co się obu bardziej opłaca.
W tej agencji co jest teraz, jest też min Filip Rózga. Kolega z drużyny, też gracz ofensywny.
No kurde nie wyobrażam sobie ze Michał będzie pozorował grę, bo za nazwisko i to co kiedyś tam grał, to chyba będzie bieda znaleźć mu dobry nowy klub.
Nie wiem, może się nie znam, może mam inne spojrzenie na sport z racji tego że ja sam nigdy nie udawałem tylko zawsze dawałem z wątroby i z serca.
Myślę więc że nie ma innej drogi dla Michala niż konkretne podniesienie swojego obecnego poziomu sportowego jeżeli liczy na dobrą zmianę otoczenia.
Dziennikarz na konferencji przedmeczowej zapytał trenera dlaczego piłkarz z takim potencjałem nie gra w pierwszym składzie, dzisiaj w 15 minut zostało to wyjaśnione, smutne.
Spokojnie. Michał sie odbuduje. Mysle, że tematy transferow zgrzały mu głowę.
Dzisiejsze 15 minut nie było takie złe.
Dzisiaj jak na Michała ostatnią dyspozycję to dobry mecz
9 dni później
Kurcze, dopiero na skrócie zauważyłem, że to Michał stał w końcówce metr przed pustą bramką i nie potrafił kopnąć tam piłki...
Żal patrzeć na to co z tego chłopaka zostało.
Dwie głupie straty i dwie groźne kontry Stali . Zmarnowana sytuacja . Widać , że chce , ale ...
Psycholog na cito !
Nie będę Cię kopał, weż indywidualne treningi, odetnij die tydzień od neta od drużyny. Trenuj,trenuj i jeszcze raz trenuj...
Wolałbym już naprawdę ogrywać Lachowicza niż wpuszczać Rakoczego. Dzisiaj tylko się w tym utwierdziłem.
Tym razem nie trafił w piłkę stojąc 2 metry przed pustą bramką. Rozumiem, zamieszanie, ale jednak. MICHAŁ WEŹ SIĘ OGARNIJ!
Michał musi w końcu zrozumieć, że czasem zamiast kiwać się z własnym cieniem lepiej podać piłke do partnera .
Wczoraj wszyscy podawali. Do tyłu.
Akurat to że próbuje w takim meczu dryblingu to jest plus bo tylko tak można przełamać obronę "na autobus".
A że od dłuższego czasu nie wychodzi to inna sprawa.
Ja proponuje sie uciszyc nad gwiazdorem 😉 😉 dac mu spokoj... moze kiedys jeszcze kopnie prosto pilke..
10 dni później
Słabiutkie pół godziny w młodzieżówce przeciw reprezentacji Kosowa.
[quote]#post1646647 Słabiutkie pół godziny w młodzieżówce przeciw reprezentacji Kosowa.[/quote]
Tak? Nie oglądałem, ale z tekstu na gol24 wynikałoby, że grał nieźle:
"Rakoczy napędzał akcję. Na boisku pojawił się Filip Marchwiński
W drugiej połowie na boisku zameldowali się m.in. Michał Rakoczy z Cracovii oraz Filip Marchwiński z włoskiego Lecce. Jeden zmienił strzelca pierwszego gola, Mariusza Fornalczyka, a drugi swojego byłego kolegę z Lecha i autora przepięknego gola w piątkowym meczu, Filipa Szymczaka. Zwłaszcza Rakoczy napędzał ataki podopiecznych Adama Majewskiego."
To oglądnij.
Zagrał gorzej niż krytykowany za mecz z młodzieżówką Malty Rózga?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)