ww
w.hokej.sanok.pl-to ich strona
...TYLKO CRACOVIA...!!!
-
-
Do Sanoka na koszt Klubu!!!
ale cytaty sa z www.hokej.net (komentarze do artykulow).
swoja droga www.hokej.sanok.pl tez warto odwiedzic ze wzgledu na forum :-)
Nie ma się co podniecać wpisami najprawdopodobniej 2 nawiedzonych napinaczy netowych! Jak przyjdzie pora meczu będą siedzieć przed kampem i biadolić, że nie mogli przyjść na mecz bo mają katar. Po prostu są żałośni.
Wszysko to świadczy, że się panicznie boją. Raczej nie wierzą w zwyciestwo swoich pupili. Próbują dodawać sobie animuszu . Moi kochani Pasiacy, nie zniżajmy się do ich poziomu , nie podejmujmy z nimi polemiki, zupełnie ich olewajmy. Koniec wieńczy dzieło, a my dobrze wiemy, że... tylko Pasy wejda do ekstraklasy !
Wiadomość zmieniona (09-03-04 17:19)
nie no... ledwo włączyłem ich stronę i od razu widzę:
[img]http://www.virtual.wb.pl/hokej/cracovia.JPG[/img]
:-(
nie mam nic więcej do powiedzenia ...
Na 15 tematów na forum 13 dotyczy Cracovii... czyżby kompleks? Z tego co zauważyłem to ktoś u nich nawet przyznaje się do ubecji (czyt. GTS).
jeszcze jeden, nie mogle sobie darowac :-)
(...)
Goliat snk Wysłano: 9.03.2004, 17:48
Żak
Grupa: Members
Liczba postów: 2
Nr użytkownika: 198
Na forum od: 9.03.2004
chodzi mi w 100%
niewiem jak wy ale doping musi być
jak odzyskam kominairke to zatańcze jeszcz na BOKSIE z flagą!!
pozdrowienia dla kibiców i zaraze fanów
KH SANOK
(...)
Mam prosbe jesli ktos orientuje czy mozna sie jeszcze na Sanok zapistac to niech napisze i najlepiej czy jeszcze dzisiaj w Enigmie bedzie sie dalo tego dokonac a jak tak to o ktorej.
przeczytaj post Karvina i... jedź do Enigmy. Pewnie jeszcze można, ale nikt nie prowadzi relacji on-line ze sprzedazy biletów, więc trzeba się pofatygować. Z nadzieją, że nie na darmo.
Ku.wa...! A mi się raczej nie uda wykpić z roboty w piątek... Czy kto ma jakis cynk, co do tego, jakie są szanse podobnego wyjazdu na 3. mecz? Choćby odpłatnie?
Po prostu muszę to wiedzieć 3-4 dni wcześniej...
Wczoraj na święto kobiet do E. przyszły dwie dziewczyny, które są z Sanoka. Poznałem jedną z nich już wcześniej, i w rozmowie nie chciała sie przyznać skąd jest, komu kibicuje itp. Pomyślałem że ani chybi jakaś z <.....> ale w końcu wyciągnęliśmy z niej, że jest z Sanoka. Oni nas tam prawdopodobnie nienawidzą i myślą że my ich też na podobnym poziomie traktujemy. Dla mnie powiem szczerze STS Sanok jest na podobnym poziomie emocji wewnętrznej co Nida Pińczów, Tłoki Gorzyce czy Łada Biłgoraj, po prostu minimum emocji. Wiem ze coś tam kiedyś tam my ich a oni nas "nieładnie przyjmowali" ale żebym się jakoś specjalnie nimi przejmował? NIe mogę powiedzieć ... Natomiast tam widzę - GORĄCZKA ;)))))
Nic to. Pojadę w piątek to się przekonam ...
a tak wogole to od ktorej otwieraja Enigme?
też mnie to bardzo interesuje o której otwierają Enigme?
...TYLKO CRACOVIA...!!!
O 15.00
Mam pytanie czy zostala przydzielona jakas pula biletow na Sanok bo wybieramy sie wspomoc CRACOVIE tylko nie mamy pojecia jak z biletami.Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich kibicow i sympatykow pasow od CZARNYCH JASLO.
Hej Lato:) Kupę lat, myślę że będzie można zakupić bileciki na miejscu w Sanoku.Pozdro
Swistaku drogi co w tym dziwnego. My byśmy też przeżywali jakby u nas Arsenal, Barcelona (nie mowiac juz o Millwall;-)))) mogli się zjawić. Pomysłeć ,że jeszcze niedawno wyjazdy tego typu po różnych Przemyślach Pińczowach ,gdzie legenda nas
o parę miesięcy wyprzedzała, były na porządku dziennym;-)
Juz sie nie moge doczekac wyjazdu :)
jest już zapisanych 57 osób:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)