Mecz, w którym mam nadzieję (o ja naiwny!) zagrają zawodnicy, którzy nie dostają zbyt wielu szans w pozostałych spotkaniach oraz inni poprawią statystyki klubowe oraz indywidualne.
No po prostu musi się odbyć.
-
-
[11] Sms-U20 vs Cracovia | wtorek, 11.10.2016, godz. 19:00 - 2:9
Będzie jakaś transmisja w necie czy raczej nie?
Zapomnij.
no cóż 3 sprawy w dzisiejszym dniu mnie interesują
1 czy przekroczymy dwucyfrowy wynik ?(raczej tak)
2 kto będzie bronić?(Kowalówka obstawiam ,by potwierdzić jego bardzo dobrą formę )
3 czy zagra [url=http://www.hokej.net/pl/zawodnik,pokaz,3326,karol,kisielewski.html][color=#333333][size=small][font="Titillium Web", Arial, sans-serif]Kisielewski[/font][/size][/color][/url] i Paczkowski ?(bo z kim jesli nie z U-20 mają grać ,sprawdzać się ?)
Fajnie byłoby wprowadzić po takim meczu paru graczy do pierwszej piątki klasyfikacji strzelców w lidze.
Kisielewski i Paczkowski dziś są !
Brak Radzika tez jest zrozumiały !
http://cracovia.pl/hokej/mecze/live/ekstraliga/11-10-2016/Comarch_Cracovia__vs_SMS_U-20/989
Melduję się na czacie :)
- Edytowany
Graty za wygraną .Bardziej mi się nie podoba utrata przez nas 2 goli ,niż to ze nie strzeliliśmy dwu cyfrówki!
Można sobie pozwolić na jakieś podsumowanie ,bo jesteśmy po pierwszej rundzie i gdyby nie 1 spotkanie z Tychami ,to można by było ogłosić rewelacje
a tak tylko powiem ze jest bardzo dobrze!!!Czyli podobnie jak w ubiegłym sezonie ?
Dwa zdania co do zawodników szczególnie tych nowych fajnie weszli do drużyny Jencik i Chovan ,choc przyznam ze ten drugi mnie zaskoczył pozytywnie ,a wszystko od gola strzelonego Sparcie Praga !!
pierwsza formacja tez fajnie ,ale tu się spodziewałem trochę wiecej ,choć nie krytykuje ich !!
Kolarza trudno ocenić ,wiecej był na kontuzji!!
Fajne jest u nas to ze wszyscy zawodnicy Cracovii zdobyli punkty do kanadyjskiej po pierwszej rundzie !!jako jedyni w PLH!!!
Najlepsi w kanadyjskiej u nas
1,Rompkowsi(1b+13a)
2,Jencik (7b+5a)
3,Urbanowicz (5b+7a)
4,Kapica(5b+6a)
W niedzielę zaczynamy schody!!
Jak przy takich małych podsumowaniach jesteśmy, to ja chciałbym wyróżnić parę obrońców Dutka-Novajovksy Pierwszy obudził się po poprzednim sezonie i teraz IMO gra co najmniej przyzwoicie (a czasami wręcz bardzo dobrze). Drugi dostał spida i również gra lepiej niż w poprzednim sezonie (a poprzedni też miał dobry). A meczu chyba nie ma co komentować. Bardziej zabawa niż gra.
Co do Novajovskiego, to miałem wątpliwości czy facet zasłużył żeby przedłużać z nim kontrakt. Patrząc na to jak gra obecnie, to serdecznie żałuję, że w ogóle tak myślałem - gra on moim zdaniem zdecydowanie lepiej niż w pierwszym sezonie.
Spośród wszystkich naszych obrońców, Novajovsky dysponuje obecnie najlepszym uderzeniem z dystansu. Zaraz po nim jest Kruczek, a trzeci Dutka. Reszta właściwie podaje krążki do łapacza rywali, lub wrzuca je w kierunku bramki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)