Karuzela rozkręca się na dobre.
-
-
[4] Cracovia vs Jkh | piątek, 23.09.2016, godz. 18:30
JKH Jastrzębie to druga drużyna w PLH po U-20 w składzie ktorej jest najwięcej młodych zawodników
Mają tylko jednego zawodnika z rocznika 78-Laszkiewicza ,oraz dwóch z rocznika 86 -Bigosa i Kulasa -89
pozostałe roczniki od 1990 do 1999 r
http://jkh.pl/kadra
Będzie transmisja na oficjalnej ? Nie każdemu jest dane być dziś na meczu ;/
Było pytanie o transmisję na forum piłkarskim.
Jest na oficjalnej:
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/comarch_cracovia__jkh_gks_jastrzebie_transmisja_live
ps: DObry ten Czeski bramkarz z Jastrzębia.
Piękny gol Kapicy po asyscie Sinagla:) 2-0
Graty ze 3 punkty i za drugą tercję i to chyba wszystko dobrez tego spotkania ? !
Jestem mocno rozczarowany ze mamy takie kłopoty z taka drużyną jak JKH ,gdzie większość to młodzi zawodnicy grający w ubiegłym sezonie w U-20 lub CLJ
Jesli tak ma wyglądać nasze procentowanie po CHL-u ,to no comment !!
A ja napiszę inaczej.
Oddam każde nasze zwycięstwo w tym sezonie (tak, także z Tychami) za dwie bramki naszej Drużyny strzelone w jakiejkolwiek innej, lepszej lidze. Chłopaki się po prostu marnują w tym pehaelu cholernym. Z kim mają grać u nas? O co, jak i po co? Jaką mogą mieć motywację do podnoszenia swoich umiejętności indywidualnych i zespołowych? Zamiast równać do lepszych o siebie, to czasami mam wrażenie, że przez klepanie krążka w Polszy się uwsteczniają. A IMO stać ich na wiele więcej, co już pokozali parę razy. Ale raczej przygody to były a nie stała presja podwyższania poziomu sportowego.
Tak dennego meczu w naszym wykonaniu to już dawno nie widziałem. Nasza gra w pierwszej i trzeciej tercji wyglądała jak machanie cepami, a nie kijami hokejowymi, może dlatego, że w tym tygodniu za dużo Pucharu Świata się naoglądałem, niemniej jednak to paraolimpiada w porównaniu z tymi najlepszymi. Tak się zastanawiam, jakbyśmy grali z Kanadą, to pewnie dostalibśmy ze 40 do zera.
Jedno co można było obejrzeć to tylko druga tercja ale czy każdy nasz mecz ma tak wyglądać, że będziemy się mobilizować tylko na jedną tercję ? To może rozgrywajmy tylko jedną tercję zamiast trzech i wystarczy ! Z takim składem jaki mamy, to powinniśmy każdemu zapakować dwucyfrówkę, a nie odstawiać taki chłam ! Ale co nam pozostaje innego ? Miłość do Cracovii zniesie wszystko ! :?
A Lesiu znowu tradycyjnie zapakował nam gola, to już chyba stała tradycja na Siedleckiego ! ;)
Trzeba by faktycznie spadać z tej ligi.... Ile jeszcze takich meczy trzeba będzie odklepać...
No cóż. W każdym razie gratulacje za zwycięstwo. W pierwszej tercji "nie szło" zdobyć bramki (dopiero w ostatnie sekundzie padła). Dobra druga tercja i słabo w trzeciej.
PS. Ciekawe jak długo jeszcze ten misiek, czy też inny zwierzak, będzie wisiał na siatce za bramką od strony Hali Targowej. Obstawiam, że jakieś 100 lat.
Niestety takie mecze trzeba zagrac i wygrac. Ja caly czas wierze w dolaczenie do ligi slowackiej.
Znowu siara z naszym lodowiskiem.
[url=http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,40842,weryfikacja-ktorej-nie-bylo.html][hokej.net][/url]
Agencie, bywało gorzej i jak się okazuje nasza hala staje się coraz bardziej zdatna do hokejowych zawodów. Zdaje się, że po mglistej aferze kilka lat temu, zamontowaliśmy system wentylacji (?), który ma chronić przed w/w zjawiskiem.:) Fakt, że jest wiele detali żeby ten stan surowy doprowadzić do wyglądu i brakuje nam chyba też dobrego zarządcy, który zadbałby o pewne kwestie, jak chociażby usunięcie tego zalegającego pluszaka. Choć w sumie ma to swój urok.;) Reasumując, na chwilę obecną nie mamy już chyba najgorszego lodowiska w Polsce.
Co do meczu, to musiałbym do oceny wziąć jedynie drugą odsłonę, a widziałem jednak cały.:D Nadal najlepiej prezentują się chyba zagraniczni hokejarze, cieszy pobudka Kapicy, szkoda niewykorzystanych sytuacji Dutki, który mógł tam ładnie huknąć. Cieszą punkty, martwi styl, ogólnie mecz bez historii. Miło zobaczyć Leszka w formie i serce rośnie kiedy publika oklaskuje LL.;) Co do golkipera gości, to świetny i perspektywiczny, młody zawodnik. Dobrze widzieć taki narybek zza Sudetów w PHL.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znowu siara z naszym lodowiskiem.
>
Dlaczego uważasz, że "siara z naszym lodowiskiem"?
Gdyby pzhl nie wymyślił, że sędziowie bramkowi są niepotrzebni, to nie byłoby problemu.
Sędziowie bramkowi to było marnowanie pieniędzy. Ileż to razy źle zapalali lampki, co oni by pomogli w tej sytuacji?!
Trzeba raz zainwestować w odpowiedni system kamer, jeżeli ten jest niewystarczający, a jak słychać jest.
W temacie sędziów bramkowych nie będę się spierał, chociaż nie uważam, że są niepotrzebni, tylko przeważnie były to przypadkowe osoby mające niewiele wspólnego z hokejem. Natomiast co do kamer, to chyba są (muszą być), bo od dawna jest to wymagane przez pzhl.
Czy są wystarczające, tego nie wiem. A to co piszą "skrzywdzeni" z Jastrzębia to niekoniecznie jest prawdą.
Problem był w tym w czym piszesz Belex, dlatego jeśli dało się tych ludzi zastąpić kamerą ich rola stała się zbędna (zapaliliby zielone, ale nie byliby w stanie powiedzieć czy krążek wpadł w czasie czy po czasie tercji).
Z tego co czytam problemem jest brak możliwości porównania obrazu gry z czasem gry, no więc, albo kamer brakuje, albo są źle ustawione dla sędziów. Tak czy tak, nie jest to powód do dumy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)