Napiszę krótko i zwięźle: zarówno użytkownik żółta kaczka jak i typer hokejowy 16/17 nie zostali zbanowani, tylko mieli włączoną moderację postów (czyli akceptację przez administrację) na 48 godzin. Czas ten już minął, więc obecnie mają swobodną możliwość pisania na forum. A że nie chcą to inna sprawa.
Z mojej strony EoT.
-
-
Cracovia Typer Hokejowy 2016/17
- Edytowany
tu żeby dojść do jakiegoś porozumienia, trzeba się cofnąć o krok, może dwa do tyłu(jedna i druga strona !!)
Forum hokeja bez żółtej kaczki ( jak i typer hokejowy 16/17 )straci BARDZO DUŻO !!tego jestem pewny !!
a chyba dobro hokejowej Cracovii ,powinno stać wyżej niż ambicje nawet czasami słuszne ??
Co do tego, że forum dużo straci bez żk to nie ma najmniejszej wątpliwości.
Powtórzę jednak raz jeszcze: żółta kaczka dostał 48 godzin żeby ochłonąć i obecnie nie ma już żadnych ograniczeń by pisać na forum. Ale jeżeli nie chce bo uniósł się honorem, obraził, czy jak tego nie nazwać, to niestety raczej nic na to nie poradzimy.
Jesli maja JAJA ;) dogadaja sie jak mezczyzni bo nie mamy po 8-9lat a sa doroslymi ludzmi i nie bawia sie w piaskownicy...
Teraz tylko czy DUMA ich pusci.... ;)
Chlopy dogadajcie sie a niestrzelajcie fochow... Jeden jak i drugi sa BARDZO POTRZEBNI FORUM!!! Wiec panowie do dziela.... dogadac sie i po sprawie... Chyba ze ktos nie lubi pozyczac grabek badz babek w piaskownicy to juz inna bajka ;)
Z pozdrowieniami dla jednego i drugiego!!!
Ja się Kaczce nie dziwię. Zmienił miejsce "pracy" i ma święty spokój. Nikt mu standardów i ograniczeń nie będzie narzucał. Wolny kraj (jeszcze).
Nie masz czasu, nie chce Ci się, to nie rób. Chcesz spać w nocy to śpij. Tu nie obóz pracy, że ktoś coś musi.
Agencie czyli uważasz, że kasowanie postów żk z argumentem buzzy ""nie chce mi się czytać Twoich wypocin" jest ok? Więc po co była włączana ta moderacja skoro nie chciało mu się niczego czytać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)