Bydzie bliżej jakbym miał ochotę nie jechać
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
podniecanie się tą zmiana jakby miała być na plus....
takie samo gówno wyląduje na trybunach... lanstarstwo kurestwo i dziadostwo...
Kulesza to debil.
[quote]#post1657883 Kulesza to debil.[/quote]
Hm ,czy ja wiem...
https://weszlo.com/2025/01/13/reprezentacja-polski-stadion-narodowy-slaski-przeprowadzka-kulisy-decyzji/
W tle oczywiście"polityczne szambo 🤮🤮🤮"
Mamy tyle dużych stadionów piłkarskich w Polsce a będziemy grać na stadionie Lekkoatletycznym...byłem na stadionie Śląskim i jestem pewien że dla kibiców pikników a tacy chodzą na mecze reprezentacji,oglądanie meczu biało-czerwonych na tym obiekcie jest o wiele mniej atrakcyjne niż na Narodowym w Warszawie.
I bardzo dobrze ,
Ale a nuż pomoże... Przez lata (młodzi nie pamiętają) ogólnie wiadomo było, że ten stadion przynosi nam szczęście, atmosfera niesamowita... I wszystkie ważne mecze tan graliśmy, zazwyczaj z dobrym wynikiem z paroletnią przerwą - gdy Kazimierza Deynę, powszechnie (poza Warszawą) niezbyt lubianego piłkarza wygwizdano na meczu reprezentacji - przez parę lat odpowiednie władze żadnego meczy reprezentacji nie ustaliły na Śląskim, dopiero gdy Deyna przestał w niej grać.
I w końcu nasza reprezentacja będzie grała na narodowym, a nie w tym "koszyku" w warszawce
Jak dla mnie to mogą w ogóle nie grać. Będzie taniej.
12 dni później
- Edytowany
Tak sobie oglądam mecz ligi hiszpańskiej Barcelona-Valencia. Lewandowski na ławce, do przerwy Barcelona prowadzi 5:0. (!) Wygląda na to, że podobnie jak w reprezentacji - drużynie lepiej się gra, gdy na boisku nie ma Lewandowskiego... 😉
- Edytowany
[quote]#post1659053 Tak sobie oglądam mecz ligi hiszpańskiej Barcelona-Valencia. Lewandowski na ławce, do przerwy Barcelona prowadzi 5:0. (!) Wygląda na to, że podobnie jak w reprezentacji - drużynie lepiej się gra, gdy na boisku nie ma Lewandowskiego...[/quote]
Ja w 25 minucie przełączyłem na inny program. Serce boli jak się patrzy na koszmarnie nieporadną Valencię, na to co zostało z tego świetnej, zachwycającej swoją grą drużyny z początku XXI wieku. Obawiam się, że w tym sezonie nic Valencii przed spadkiem nie uratuje, oglądałem dziś Leganes i Getafe, wczoraj Espanyol, czyli zespoły bezpośrednio rywalizujące z Nietoperzami o ligowy byt i porównując do nich, to Valencia nie ma nic. Ani pewnego bramkarza, ani mocnej pomocy, ani bramkostrzelnego zawodnika. Ma za to kibiców. 40k+ może za rok oglądać mecze z Mirandes czy Eldense. A widząc na jak długo taki Real Saragossa zagrzebał się w odchłaniach Segunda Division i biorąc pod uwagę jak się mają sprawy właścicielskie w Valencii to może być to bardzo bolesny (długotrwały) spadek...
Bardziej wpis pasuje do wątku Europejski futbol, nawet odnosząc się do wpisu @Saunk#5634 myślałem, że w tym wątku jestem, teraz dopiero widzę, że jesteśmy w nieco innym temacie (albo mam omamy, albo ta sama treść Kolegi jest właśnie w tamtym wątku)
[quote]#post1659058
Bardziej wpis pasuje do wątku Europejski futbol, nawet odnosząc się do wpisu @Saunk#5634 myślałem, że w tym wątku jestem, teraz dopiero widzę, że jesteśmy w nieco innym temacie (albo mam omamy, albo ta sama treść Kolegi jest właśnie w tamtym wątku)[/quote]
Abo jest, bo dotyczy obu spraw - europejskiego futbolu i reprezentacji... Ale w europejskim futbolu istotnie wpisałem najpierw 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/2-jpg-39762404.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)