Maigaard na wiosnę wyglądał jakby nie wiedział po co jest na boisku. Trudno było ocenić co potrafi.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
4 dni później
Bochnak do Miedzi? Oddałbym tam słabszych z naszego składu.
https://transfery.info/aktualnosci/skrzydlowy-cracovii-laczony-z-nowym-klubem-moglby-powalczyc-o-awans/231861
Można Bochnaka wypożyczyć na drugą rundę, chłopak pogra, może się ogarnie, poza tym warto wzmocnić konkurenta gts do awansu.
Bochnaka raczej bym nie sprzedawał,ale jak sobie przypominam słowa naszego prezesa rozumiem że najpierw trzeba sprzedać żeby potem kupić.
A prawda jest taka żeby zawalczyć o medal MP trzeba dokupić 2/3 piłkarzy a nie wymieniać jednego na drugiego,bo na koniec i tak ławka rezerwowych za krótka będzie
A gdzie księgowi się podziali??? Bochnak koniec kontraktu w lecie to teraz go za dwa worki nawozu sprzedać i oczywiście za 3 metry kwadratowe nieruchomości które przeciez są kolosalnym obciążeniem budżetu.. a jak dobrze potarguja to może na jakies kije hokejowe starczy... moze ze dwa kupio..
Akurat Bochnak na zmiany jest idealny. Dla mnie to pierwszy z ławki,który powinien wchodzić w końcówkach.
Z Miedzi jest do pozyskania "jakiś talent"/chyba Wiktor Bogacz/ może wymiana za Bochnaka ?
[quote]#post1656715 Z Miedzi jest do pozyskania "jakiś talent"/chyba Wiktor Bogacz/ może wymiana za Bochnaka ?[/quote]
Juz dawno podpisal kontrakt z klubem z MLS
Nie mamy ławki, ale bochniaka oddajemy (pomijam już fakt, że to zwykły kopacz). Musimy mieć w tym okienku bilans +3 i oby wszystko lepsze jakościowo.
[quote]#post1656716 [quote]#post1656715 Z Miedzi jest do pozyskania "jakiś talent"/chyba Wiktor Bogacz/ może wymiana za Bochnaka ?[/quote]
Juz dawno podpisal kontrakt z klubem z MLS[/quote]
poza tym skąd byśmy wzieli 2 bańki euro ? za tyle podobno tam idzie.
za Bochnaka jakby oddali Kostke to może tam iść (ubu się w czerwcu kończą kontrakty więc wymiana dużo realniejsza niż z Bogaczem)
[quote]#post1656713 Akurat Bochnak na zmiany jest idealny. Dla mnie to pierwszy z ławki,który powinien wchodzić w końcówkach.[/quote]
Ale po co ma wchodzić? Jak było pozamiatane z Motorem, to faktycznie się dobrze spisał jako zmiennik. Ale jak było pod górkę, to się nie spisał. Do tego momentu go chwaliłem, no ale - jak ktoś ma 26 lat i w decydującym momencie nie daje tej "wartości dodanej", to może oznaczać, że pewnego pułapu w rozwoju (czołówka 1 ligi?) nie przeskoczy.
Przy czym o tym odejściu to są na razie plotki. Zobaczy się za parę tygodni.
W Szczecinie poświąteczna wyprzedaż ...Koulouris,Gorgoń,Biczach - chan ..
Do czerwca potrzebują dużo milionów.
[quote]#post1656738 W Szczecinie poświąteczna wyprzedaż ...Koulouris,Gorgoń,Biczach - chan ..
Do czerwca potrzebują dużo milionów.[/quote]
Jak by mieli to by może Puchar z gabloty sprzedali....ale w Gablocie paprykarz tylko stoi.
[quote]#post1656745 [quote]#post1656738 W Szczecinie poświąteczna wyprzedaż ...Koulouris,Gorgoń,Biczach - chan ..
Do czerwca potrzebują dużo milionów.[/quote]
Jak by mieli to by może Puchar z gabloty sprzedali....ale w Gablocie paprykarz tylko stoi.[/quote]
Dobrze ze u nas bogactwo na półkach.. ten wir nieprzerwanych sukcesów Cracovii w piłce az po świecie piłkarskim się niesie szerokim echem...
No akurat Puchar to u nas stoi, jakby Pogoń nie okazała się frajerem dekady w finale z gts to też by miała.
Tak sobie czytam ten wątek i sobie myślę tak , że ja i każdy jeden wpisujący się w tym wątku hooya się zna kto jest potrzebny dla drużyny ,a kto zbędny dlatego wpisuje się w tym temacie.Tyle.
Wygląda na to, że klub nie przewiduje przedłużenia kontraktu i chce jakiekolwiek grosze za niego przygarnąć. Czy to wystarczy na pozyskanie kogoś sensownego?
[quote]#post1656754 Tak sobie czytam ten wątek i sobie myślę tak , że ja i każdy jeden wpisujący się w tym wątku hooya się zna kto jest potrzebny dla drużyny ,a kto zbędny dlatego wpisuje się w tym temacie.Tyle.[/quote]
Bo tu się rozkłada na czynniki pierwsze, każdego bąka z njusem 🤣
Jak cza, to i się zwyzywa Bogu ducha winnego, no bo jak on śmiał nie wrócić 🙈
Eksperci z ekspertowa są the Best 😀
[quote]#post1656753 ... No akurat Puchar to u nas stoi,...[/quote]
Pisalem przeciez o tym pasmie sukcesow widac niedoczytales do konca 😉 😉 😉
Panie MarcinieKSC to jest watek o wszystkim,kazdym i niczym.... po to powstal zeby kazdy mogl sobie wpisac kogo chce,komu by smiglem zakrecil a komu palcem pogrozil 😉 😉 😉 Nie raz i nie dwa informacja juz byla ze jak kgogos interesuja konkretne informacje to jest do tego watek stworzony i czytac pierdeletow nie musi 😉 😉 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)