NAWET !!!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
mogę też się zabrać?
Jako sponsor? ależ na pewno😋
Będzie wyprawa, jak Probierza na Copacabanę!
Wspomniany Mateusz Klich w wywiadzie u Ćwiąkały to byłby super transfer,ale raczej nas na niego nie stać......z drugiej strony Klich ma już 34...
- Edytowany
Decyzja należy do niego, czy woli potencjalnie większe pieniądze i bycie zapamiętanym gdzieś daleko od domu jako "dobry najemnik"(jeden z wielu), czy jednak pomoże swojemu Klubowi w powrocie na medalową ścieżkę. Jeśli to drugie, to nie ma wątpliwości, że zmieni status z utalentowanego wychowanka na legendę.
A jak wróci i dopasuje się poziomem do reszty najemników i będzie tak samo spacerował jak te lenie w ostatnim meczu to będzie jechanie jak po Gliku i Ravasie ?
Skąd, to przecież Pasiak. Będzie jechanie jak po Kubiku.
[quote]#post1654490 Wspomniany Mateusz Klich w wywiadzie u Ćwiąkały to byłby super transfer,ale raczej nas na niego nie stać......z [/quote]
Straszne rzeczy w psychice zrobiło to 20 lat ligi księgowych.
No dobra nie 20, bo przecież na początku były pieniądze na Węgrzyna, Bojarskiego czy Świerczewskiego (to nie był emeryt, to że nie pograł u nas, to tylko wina wąsatego bufona)
- Edytowany
[quote]#post1654490 Wspomniany Mateusz Klich w wywiadzie u Ćwiąkały to byłby super transfer,ale raczej nas na niego nie stać......z drugiej strony Klich ma już 34...[/quote]
Świrujesz, prawda?
1. Mateusz sam mówił raz na jakimś streamie u kogoś niedawno że chciałby wrócić do Cracovii więc o pieniążki bym się nie martwił. (Bardziej do zobaczenia czy DC nie uruchomi opcji przedłużenia o kolejny rok którą mają na papierze + fajne pieniążki które tam zarabia)
2. 34lata i jest w naprawdę dobrej dyspozycji, 2 lata dobrego grania jak nic przed nim. Nie wspominając że jest to o 2 klasy lepszy zawodnik od wszystkich tych których mamy w środku pola.
4 dni później
Jak mamy grać o medal to wzmocnienia są NIEZBĘDNE.
Out: Hoskonen, Al-Amari, Skovgaard.
In: Pan Mateusz Klich + dwóch stoperów (np P.Szymiński, P. Wiśniewski), ktoś na lewą stronę (np A. Reca).
Wymienić ciapatego za Poczobuta ;)
Mamy już Biedrzyckiego... nam trzeba ludzi z ekstraklasy, a nie 1 ligi.
- Edytowany
[quote]#post1655088 Jak mamy grać o medal to wzmocnienia są NIEZBĘDNE.
Out: Hoskonen, Al-Amari, Skovgaard.
In: Pan Mateusz Klich + dwóch stoperów (np P.Szymiński, P. Wiśniewski), ktoś na lewą stronę (np A. Reca).[/quote]
lewe wahadlo mamy zabezpieczone, Jest Biedrzycki(wierze w niego tak jak wierzyłem w Maigarda od początku), Klicha też by był bardziej do rywalizacji z Maigardem a my potrzebujemy typowej szóstki a nie ósemki(ale jeśli Klich by także przyszedł to bym nie pogardził)
In; konkretny ŚO , Prawe wahadło do rywalizacji z Kaką bo Janasik to porażka, Defensywny pomocnik z dobrym odbiorem i nietracący głupio piłek, i ktoś do ofensywy do rywalizacji z Hasiciem i Rózgą, plus jak wyleczy się Śmigło będzie dodatkowy napastnik
out Janasik, Al ammari
4 dobre transfery a dalsza przebudowa w lecie
Wizja Klicha u nas to tak jak czytanie Peszki o. Kallmanie w Wieczystej.
No ale papier wszystko przyjmie.
Będzie się teraz można "rozkoszować " newsami transferowymi....
[quote]#post1655104 ... konkretny ŚO , Prawe wahadło do rywalizacji z Kaką bo Janasik to porażka, Defensywny pomocnik z dobrym odbiorem i nietracący głupio piłek, i ktoś do ofensywy do rywalizacji z Hasiciem i Rózgą, plus jak wyleczy się Śmigło będzie dodatkowy napastnik out Janasik, Al ammari...[/quote]
Janasik zostanie, raz, że nie ma kasy, dwa, że wcale nie porażka moim zdaniem, lepszego nie dostaniemy, chyba że Red Bull przyjdzie z prezentami na gwiazdkę. Rosły i sprawny stoper musi dojść, ale za Hoskonena? Ktoś tu żartuje... od początku było wiadomo, że to miś na nasze możliwości, a i tak się wybił na etatowego reprezentanta Finlandii. Wątpię też, żeby odszedł Al Amari, choć jak ktoś pamięta, co pisałem, szczerze bym sobie życzył zamiany na 6-ce z kimś typu Góralski.
Nikt nie pyta, co z Rakoczym, a ja jestem zszokowany, bo w poprzednim meczu był na ławce, a teraz nawet i to nie. Lubimy marnować talenty? Nie widziałem w nim nigdy żadnej patologii a la Myszor, ale może nie wszystko wiemy?
[quote]#post1655109 [quote]#post1655104 ... konkretny ŚO , Prawe wahadło do rywalizacji z Kaką bo Janasik to porażka, Defensywny pomocnik z dobrym odbiorem i nietracący głupio piłek, i ktoś do ofensywy do rywalizacji z Hasiciem i Rózgą, plus jak wyleczy się Śmigło będzie dodatkowy napastnik out Janasik, Al ammari...[/quote]
Janasik zostanie, raz, że nie ma kasy, dwa, że wcale nie porażka moim zdaniem, lepszego nie dostaniemy, chyba że Red Bull przyjdzie z prezentami na gwiazdkę. Rosły i sprawny stoper musi dojść, ale za Hoskonena? Ktoś tu żartuje... od początku było wiadomo, że to miś na nasze możliwości, a i tak się wybił na etatowego reprezentanta Finlandii. Wątpię też, żeby odszedł Al Amari, choć jak ktoś pamięta, co pisałem, szczerze bym sobie życzył zamiany na 6-ce z kimś typu Góralski.
Nikt nie pyta, co z Rakoczym, a ja jestem zszokowany, bo w poprzednim meczu był na ławce, a teraz nawet i to nie. Lubimy marnować talenty? Nie widziałem w nim nigdy żadnej patologii a la Myszor, ale może nie wszystko wiemy?[/quote]
hoskonen powinien oczywiscie zostac,oczywiscie tez watpie by Janasik z Al amarim odeszli bo niestety dostali długie kontrakty,co do transferów przychodzący najważniejsze są konkretni SO i szóstka plus prawe wahadło i taki uniwersalny ofensywny zawodnik dwóch ostatnich pozycji szukałbym w 1 lidze np Kostka, Karasek czy Strzałek a So i DP pewnie zagranicą bo to musza byc zawodnicy duzo lepsi od tych co mamy a w polsce takich za realne dla nas pieniadze nie pozyskamy.
A co do Redbulla to bym niechciał żeby przyszedł z Prezentami nawet gdyby nie bylo zmiany nazwy (w co wątpie), bo niechcialbym by moj klub był klubem filialnym lipska czy salzburga nawet gdyby to mialo zapewnic mistrzostwo
Ciężko będzie o gotówkowe transfery w tym okienku.
Jak nikt znaczący nie odejdzie to będzie dobrze .
[quote]#post1655112
A co do Redbulla to bym niechciał żeby przyszedł z Prezentami nawet gdyby nie bylo zmiany nazwy (w co wątpie), bo niechcialbym by moj klub był klubem filialnym lipska czy salzburga nawet gdyby to mialo [b]zapewnic mistrzostwo[/b][/quote]
Czyli nie chcesz zeby Cracovia wygrala lige? Czys Ty jest normalny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)