rozmawiamy tylko o tym że nie ma żadnych oficjalnych czy nie oficjalnych sygnałów że Raki gdzieś odchodzi a przecieki zawsze były
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Właśnie w C+ Kroczek powiedział, że Rakoczy na sprzedaż ( potrzebuje nowych bodźców długo jest w klubie itd.)
https://x.com/Wojtek_8878/status/1828157365440651532
- Edytowany
i bardzo dobrze niech robi kariere gdzie indziej bo tu nie pomaga a przeszkadza na boisku.
Wszystkiego dobrego w dalszej karierze i dzięki za lata w Cracovii.
Domyślam się kto o niego zabiega, ale Cracovia nie chce go oddać za frytki. Targi trwają. Oby doszli do konsensusu, bo może powtórzyć się sytuacja Mihalika.
[quote]#post1639188 [quote]#post1639178 Źródło: internet. [/quote]
A dokładnie bracie ?[/quote]
IDzD
[quote]#post1639223 Właśnie w C+ Kroczek powiedział, że Rakoczy na sprzedaż ( potrzebuje nowych bodźców długo jest w klubie itd.) [/quote]
A może nowy bodziec to powrót do rezerw ❓🤔
I oby ten nowy bodziec miał odpowiedni wymiar w ojro !
Ale mialemy okropny sen...że Kalman za 4mln euro gdzieś we Włoszech.....
[img]URL[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/screenshot-2024-08-28-09-14-25-470-com-android-chrome-jpg-16105014.jpg[/img]
Mateusz, wracaj do domu!
Takich jak Ty, mentalnie nastawionych do gry ludzi nam potrzeba!
[quote]#post1639420 Ale mialemy okropny sen...że Kalman za 4mln euro gdzieś we Włoszech.....[/quote]
niektórzy po takim śnie mieliby polucje, tyle kasy do excela! 👿
[quote]#post1639422 [img]URL[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/screenshot-2024-08-28-09-14-25-470-com-android-chrome-jpg-16105014.jpg[/img]
Mateusz, wracaj do domu!
Takich jak Ty, mentalnie nastawionych do gry ludzi nam potrzeba![/quote]
Ostatni dzwonek na powrót z uwagi na wiek 34 lata.....
W zimę pany wróci, spokojnie.. :)
Może być !
Klich w Cracovii to byłby przede wszystkim świetny ruch marketingowy!
@kaleb#12090
Nie potrzebujemy ruchów marketingowych tyko realnych wzmocnień.
Ze statystyk wynika, że Mati ma udział w 13% bramek.
Co na playmakera wcale nie jest dużo.
[b]Chętnie bym zobaczył go ponownie w koszulce "Pasów"[/b], ale na cuda na boisku nie liczę.
34 lata, duże doświadczenie, pytanie jak z kondycją, bo to pozycja na której jednak się biega.
Byłoby na pewno miło, bo do nas wrócił.
Ale nie wiem, czy by nas zbawił....
Modric, Kroos, Pirlo , masz odpowiedź - jak gość o siebie dba, to ma pare lat grania na poziomie który ogórkową nadal przerasta, więc nie maruź Eredin.
zwłaszcza, że on już od lat nie pełni roli playmakera tylko transportera piłki od obrońców do linii ataku. Żeby daleko nie szukać to Gol do nas przyszedł w wieku 33 lat
[quote]#post1639453 Modric, Kroos, Pirlo , masz odpowiedź - jak gość o siebie dba, to ma pare lat grania na poziomie który ogórkową nadal przerasta, więc nie maruź Eredin.[/quote]
Nie napisałem że nie chcę. Pisze o obawach.
Pirlo, Kroos czy Modric w wieku 34 lat grali w topowych klubach w Europie.
@SaNtO - co to znaczy transporter piłki od obrońców do atakujących? Dzida? Bo wymienieni przez Diabła zawodnicy raczej tego unikali ;).
Jeśli przyjdzie to chętnie się przekonam że się myliłem.
Dla mnie liczą się Pasy, a do nazwisk się nie przywiązuję.
Przyjdzie na sezon 2025/2026 gdy będziemy zdobywać mistrza na 120-lecie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)