To mamy jeszcze parę dobrych dni, żeby namówić Klicha.
No a potem to już tylko jedziemy z tą ligą.
No i czym my się będziemy ekscytować, jak wykręcimy mistrza na 10 kolejek przed końcem? 🤔
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1639077 Wiadomo jaki nowy klub Rakiego?[/quote]
Podobno od dłuższego czasu przygląda mu się Genoa.Zarobili na Piątku pięć lat temu 30 milionów,więc już pora na następne rozdanie ..
Mocne aspiracje do 1 zgłasza Lachowicz
Niech tylko dadzą zarobić na tym Rakoczym 1.5-2 mln plus bonusy od nadtępnego transferu i bedzie dobrze
Ile na tym zarobisz?
Te bonusy od następnego transferu to chyba tylko po transferze Piątka zobaczyliśmy? I to całkiem niezgorsze.
Reszta, z Klichem i Kapustką na czele to jakoś tak nie bardzo.
A to przecież były gwiazdy zespołu, teraz rezerwowy...
Ale chciałbym się mylić.
Tak mnie jeszcze zastanawia, czy Rakoczy dostał tą podwyżkę, co mu Filipiak obiecał, ale nie zdążył wprowadzić w życie.
Bo jeżeli nie, to mogłoby trochę tłumaczyć.
- Edytowany
Jeśli odejdzie Rakoczy za rozsądną kasę i uda się zatrzymać Kalmana ,to do tej układanki brakuje nam tylko Klicha który mógłby zrobić kawał dobrej roboty w środku pola+ potrzebujemy jeszcze stopera.Tak więc panie prezesie do dzieła, wsiadać w samolot i lecieć po Klicha. Zapewnić mu w ramach bonusu ekipie remontowa, która codziennie przez 24h będzie wykańczać jego dom.
za kapustke na pewno były bonusy zreszta za kazdego gracza gdzie wpisana była klauzula to na pewno ja dostalismy bo innaczej sprawe bysmy zakładali,,,,,,
Lepiej nie „zarobić” nic, Raki może wrócić do formy i pomóc nam, szczególnie jak zaczną się kontuzje i kartki. Dla mnie najważniejsza są punkty a nie złotówki w kasie Comarch.
Można mieć i złotówki i piłkarza (patrz: wymiana Makucha na van Burena).
do jaga teraz ma wrócic wdowik wzieli 2,5 mln euro i teraz mo do nich wrócic w piłce wszystko realne
Albo loshaja. Statystycznie to na pewno będzie taki loshaj 😃
Proszę podać źródło, które mówi że Raki idzie do Włoch.
Źródło: internet.
Panowie,
Spokojnie z tym naszym Michałem. To ze on chce odejść, to wszyscy wiedza. Ale póki co nie ma na stole konkretnej oferty, tylko takie pitu pitu... Prezes by chciał pewnie, bo widzi, ze z tej maki już chleba nie będzie. No ale tak obniżył loty od początku roku, ze cudów nikt nie chce za takiego piłkarza płacić. A nam nie opłaca się w tym wieku oddawać piłkarza za frytki.
Co do innych to pozycji, to ewidentnie jest nam potrzebny taki gość na stoperze jak w Lechu teraz Duglas. Zwłaszcza, ze przy kontuzji Glika nie mamy kim grać. Przyjdą kartki i będą problemy.
[quote]#post1639178 Źródło: internet. [/quote]
A dokładnie bracie ?
[quote]#post1639186 Panowie,
To ze on chce odejść, to wszyscy wiedza. Ale póki co nie ma na stole konkretnej oferty, tylko takie pitu pitu...[/quote]
Przepraszam ale skąd Ty wiesz co jest na stole??
No właśnie nic nie jest.... A piszecie jakby już Rakoczego nie było w Cracovii.
zawsze były jakieś przecieki nie wiem czy aż tak bardzo Cracovia sie zmieniła ale póki co ich brak....
Panowie, chodzi o to, ze gdyby były/a poważna oferta, to by Michała już nie było u nas. Może odejdzie a może nie...to jest takie wróżenie z fusów. Moim zdaniem powinien powalczyć o pierwszy skład i wywalczyć ten transfer na boisku dobra gra.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)