[quote]#post1624718 Nie wiem czy było. Włodarczyk podał, sondowalismy Kikolskiego i Fabiana Mrozka z Liverpoolu.[/quote]
Nie było, Kikolski cały sezon grał w Tychach ale puścił sporo tych bramek , Mrozek (Kto to jest? nie kojarze) ale na pewno byli by lepsi od Bednarka, chociaż osobiście to widziałbym Mądrzyka z miedzi
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A może wystarczy zatrudnić Kamila Beszczyńskiego /trener bramkarzy Stali/,autora sukcesów Strączka,Mrożka,a teraz Kochalskiego ?
Rasmussen chyba odchodzi.
[quote]#post1624732 Rasmussen chyba odchodzi. [/quote]
Jakieś źródło?
Ja znalazłem coś takiego.pisze tu tylko że kilka duńskich i polskich klubów jest nim zainteresowanych w tym my (jeśli dobrze zrozumiałem, przetłumaczyłem stronę translatorem)
https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/fire-danske-klubber-jagter-hebo
Skad taka kolejka po Rasmussena skoro gość nie grał tyle czasu ? Na 90 minut aż wyjebało z 5 klubów w tym Górnik..
Czy dobrze rozumuję? Prawie rok leczył się na konto Craxy (czy ZUSu), a teraz ma odejść?, Podobnie było z Dąbrowskim
[quote]#post1624743 Czy dobrze rozumuję? Prawie rok leczył się na konto Craxy (czy ZUSu), a teraz ma odejść?, Podobnie było z Dąbrowskim[/quote]
Tylko Dabrowski mial wazny kontrakt a jemu sie konczy z koncem miesiaca.. taka mala roznica..
Craxa to jakas masc na hemoroidy??
Nie przesadzaj, a co z tego .że miał ważny kontrakt skoro odszedł chyba za darmo.
- Edytowany
Kontuzji też nie złapał na chodniku. Ma prawo. Nawet on nie wie w jakiej będzie formie po tej przerwie. Przedłużanie to też ryzyko dla nas.
Dąbrowski przeszedł za frytki ze względu na zasługi dla klubu. Tu mamy inną sytuację, ale trudno winić kogokolwiek za kontuzje achillesa.
- Edytowany
[quote]#post1624743 Czy dobrze rozumuję? Prawie rok leczył się na konto Craxy (czy ZUSu), a teraz ma odejść?, Podobnie było z Dąbrowskim[/quote]
Jaka kraksa????👹👹👹👹
[b]Edycja z 06.06.2024 o godz. 19:28 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1624751 Dąbrowski przeszedł za frytki ze względu na zasługi dla klubu. Tu mamy inną sytuację, ale trudno winić kogokolwiek za kontuzje achillesa.[/quote]
Nie odszedł za zasługi tylko za wymysły genialne dobranej pary Micholek & Jakubek.
I tak, i nie. Michołek go nie widział w składzie (bo w ogóle coś źle widział), a Filipiak chciał się rozstać w zgodzie.
To była wzorcowa wręcz para do dymania Janusza. Ba, Jakub to nawet medal Cracovia Merenti dostał za... zasługi dla Cracovii. Ja prdl...
- Edytowany
Wiesz co ci Powiem łbie jeden ??? Za tą kurwa CRAXĘ to powinno się was banować na tym forum i dawać dożywotni zakaz na Ziemię Świętą!!! Craxa Sraxa !!! NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO KURWA !!!
JEST NAJJAŚNIEJSZA CRACOVIA NASZA KOCHANA !!!!!
NIE dla tego kretyńskiego tworu CRAXA !!!! WYPIERDALAĆ Z TYM NAZEWNICTWEM Z FORUM I Z PUBLICZNEGO ŻYCIA !!!
Wkurwiłem się 😡
Miałem coś napisać nt craxy ,ale widze. że kolega wyczerpał temat.
Nawet nie przypominaj tego, co ta banda chuja tutaj wyprawiała!
Do dziś męczymy się z takim Balajem z bardzo wysokim kontraktem czy Ogorzałym.
[quote]#post1624759 Miałem coś napisać nt craxy ,ale widze. że kolega wyczerpał temat.[/quote]
✌ 👊 👏 💪
- Edytowany
[quote]#post1624743 Czy dobrze rozumuję? Prawie rok leczył się na konto Cracovii (czy ZUSu?), a teraz ma odejść?, Podobnie było z Dąbrowskim.
[b]Edycja z 06.06.2024 o godz. 20:04 (scalono posty)[/b]
Misio Pas, łyk wody. Poprawiłem, sorry
[quote]#post1624759 Miałem coś napisać nt craxy ,ale widze. że kolega wyczerpał temat.[/quote]
Jaka cracxa?! O Boże?! Coś się komuś stało?!
[quote]#post1624757 [quote]#post1624743 Czy dobrze rozumuję? Prawie rok leczył się na konto Craxy (czy ZUSu), a teraz ma odejść?, Podobnie było z Dąbrowskim[/quote]
Wiesz co ci Powiem łbie jeden ??? Za tą kurwa CRAXĘ to powinno się was banować na tym forum i dawać dożywotni zakaz na Ziemię Świętą!!! Craxa Sraxa !!! NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO KURWA !!!
JEST NAJJAŚNIEJSZA CRACOVIA NASZA KOCHANA !!!!!
SZEFIE PIKAWA CI SKOCZY SZKODA ZDROWIA.....
NIE dla tego kretyńskiego tworu CRAXA !!!! WYPIERDALAĆ Z TYM NAZEWNICTWEM Z FORUM I Z PUBLICZNEGO ŻYCIA !!!
Wkurwiłem się 😡 [/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)