Podejrzany to jest dopiero brak... herbaty dla dziennikarzy. Nie mówiąc już o sucharach.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1575574 a mój błąd, myślałem, że jest wolny 😂 ale patrząc na to co sie dzieje w Zagłebiu, może być po sezonie wolny ;)[/quote]
Nie sądze jednak, choć swoją droga Piasta zostawił na 15 pozycji w tabeli, a Lubin w tej chwili jest na 13.
Szału też nie ma.
[quote]#post1575571 [quote]#post1575568 stawiam, że trenerem będzie Fornalik. Z realnych opcji z polskiego podwórka chyba jedyna sensowna...[/quote]
Na jakiej podstawie, skoro on jest związany kontraktem z Lubinem?[/quote]
po co nam kolejny "emeryt" i to jeszcze przeciętny
Dla nas jedyną sensowną opcją jest zmiana stylu i sposobu zarządzania klubem!
Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁
[quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
A słyszałeś o kimś?
- Edytowany
[quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
Dominguez z Miedzi i Kałuziński z betonów
Dominguez i Drachal.
Kałuziński z lechii
[quote]#post1575670 [quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
Dominguez z Miedzi i Kałuziński z betonów[/quote]
Leszczyński z maliniaków
Lechia - Piła, Kałuziński
Miedź - Drachal, Dominguez
Śląsk - Yeboah
Ten Kaluzinski czy jakos tak z betonow cos bylo na rzeczy ze sie nasi nim interesowali... tak mi sie cos przypomina...
Bassekou Diabate z betoniarni , szybki i obdarzony dryblingiem skrzydłowy .
[quote]#post1575668 [quote]#post1575667 Kogo byście widzieli że spadkowiczów w Cracovii?😁[/quote]
A słyszałeś o kimś?[/quote]
wiem, ale nie powiem...
Potrzeba nam obrotowego i dwóch wahadłowych. Zmontujemy se zegar.
Nikogo.
Dominguez raczej idzie do Rakowa.
Zwoliński Raków lub Lech.
Diabate?! - to jest gość, z którego kręcą bekę dziennikarze jak i kibice Lechii. Parodia piłkarza.
ostatnio zagrał fajnie. ma potencjał na coś więcej
- Edytowany
[quote]#post1575682 Bassekou Diabate z betoniarni , szybki i obdarzony dryblingiem skrzydłowy .[/quote]
Jeździec bez głowy, liczby gorsze niż Konoplyanka, w dodatku znowu murzyn - chcemy mieć kolejne problemy z dyscypliną?
jeździec bez głowy ale z techniką i szybkością. ma potencjał tylko potrzeba kogoś kto byłby w stanie go z niego wydobyć. ja bym powiedział, że to nieco (na ten moment) gorsza wersja Saidiego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)