Polar - Cracovia 0:2
-
-
TYPUJEMY WYNIK POLAR -CRACOVIA
Mnie też sie wydaje że mecz bedzie bardzo trudny ale myslę że damy radę i wygramy 2 ; 0
ale chodzi mi też po głowie że będzie niedaj Boże remis 0;0 wiadomo jakie warunki.
0:2 i trzy punkty w Krakowie.
Martwi jednak fakt kontuzji Pawła Nowaka.
W dzisiejszym dzienniku jest napisane , że napewno będzie pauzował przez dwa miesiące!!!
NIEDOBRZE. :((
a ja myślę że będzie to mecz z gatunku ;miły,łatwy i przyjemny;a wygramy conajmniej 2-0
...TYLKO CRACOVIA...!!!
0-1 dla Pasów.. ale przydło by sie wiecej!!!
jezeli chcemy marzyc o awansie to takie mecze wyjazdowe musimy wygrywać: 2:0 dla nas
Polar-CRACOVIA 0-2
2:0 do przodu
Zimno cholera. Kiedy sie to skonczy... Typuje po trudnym boju: Polar - Cracovia 2:3.
Po ostatniej zimie chłopcy ciężko się rozkręcali " bo grają technicznie itd"
Typuję skromne 1- 0 dla nas.
Polar - Pasy 1-0 (0-0)
Albo 0:1 po wymęczonym meczu, albo 1:4. Ale na pewno wygramy. Stres jednak będzie.
Trzy punkty najważniejsze. Wymęczone 1-2.
Mi sie wydaje ze wygramy 2-0
0-2 (dla nas rzecz jasna)
1:1
0-2 dla pasów !
Polar - Cracovia 0:1
49' Wróbel
Będzie jak zwykle trudno,chłopaki są po ciężkim zgrupowaniu, ale wygramy 2-0 po bramce Bojarskiego i Banii.
bedzie skromne 0:1 dla Pasów ! Wazne 3 punkty !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)