... nie tak dawno, tam dostali potężnego kopa MP - ogórki:S
-
-
Bruk-Bet Termalica Nieciecza- CRACOVIA 24.07.2016 15:30
Pasowałoby ustawić Mira na wysuniętego napastnika.Grać bokami i wrzuta.Inaczej będziemy walić głową w mur.
A u nas na ławce dalej siedzi 0,5 ml Euro :(
Już kilka razy pisałem że mamy za słabą drużynę żeby wygrywać mecze na stojąco. Bez zaangażowania niewiele zrobimy w tej słabej lidze.
Ale nudna ta 2 połowa..
Nie ma co zrzucać winy na sędziego, termalica jest poprostu lepsza. Trzeba to wziąć ma klatę a nie szukać żałosnych usprawiedliwień. Obrona KATASTROFA, litauszki mam nadzieje ze na długo usiądzie na ławce. Po eurowpierdolu zaliczamy agrowpierdol...
o gol :P
Dąbro i Kuba Wójcicki jedyni na pochwałę zasłużyli w tym meczu
Przegrana jedną bramką po dwóch podarowanych przeciwnikowi przez sędziego.
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dąbro i Kuba Wójcicki jedyni na pochwałę
> zasłużyli w tym meczu
Szczepaniak myślę, że też coś tam grał.
Oby po takim meczu Cracovii Leicester się nie rozmyśliło;)
Ale Szczepaniak właśnie sobie wybitnie nie radził na tym prawym skrzydle. To jest kolejny środkowy napastnik, którego Zieliński wystawia na skrzydle.
Jak powinien grać skrzydłowy pokazał przynajmniej w kilku akcjach Wdowiak.
Gdyby wszedł gdzieś koło 60 minuty, to mogło być zupełnie inaczej.
Vestenicky < 0
Następny dowód dlaczego nie przepadam za ludżmi z Podkarpacia ;)
młodyStrażak Napisał(a):
> Nie ma co zrzucać winy na sędziego, termalica
> jest poprostu lepsza. Trzeba to wziąć ma klatę
> a nie szukać żałosnych usprawiedliwień. Obrona
> KATASTROFA, litauszki mam nadzieje ze na długo
> usiądzie na ławce. Po eurowpierdolu zaliczamy
> agrowpierdol...
Piszesz, żeby Litauszki siadnął na dłużej na ławie - tylko kto za niego ? - bo mi się wydaje, że co następny to jeszcze gorszy,
Trzeba nam nowego solidnego stopera albo nawet i dwóch ale to już czekamy ładnych pare lat.... :(
janczer Napisał(a):
> Jak powinien grać skrzydłowy pokazał
> przynajmniej w kilku akcjach Wdowiak.
Mam bardzo mieszane uczucia,bo niezłe akcje zakończone dobrymi wrzutkami przeplatał beznadziejnymi babolami.
10 słoni w obronie i 2 bramki niesłusznie uznane i nie przyznany karny dla Cracovii oto cały mecz...
Orzeszku rwa - to chyba te temperatury.
Za wolno wszystko za wolno (bramki traciliśmy tylko szybko).
Mecz wypaczony przez sedziego - bedziemy w niewydrukowanej tabeli mieli 1pkt. Marne pocieszenie:(
RobertoBaggio Napisał(a):
> 10 słoni w obronie i 2 bramki niesłusznie uznane
> i nie przyznany karny dla Cracovii oto cały
> mecz...
Oto nasza cała ekstraklapa i "zawodowi" sędziowie :(
Gra w obronie to sabotaż... ile to już razy tak było. Mecz skończył się po 30 minutach.
Szykuje się najwyższy transfer w historii E-klasy, czyli będzie kasa, a my sprowadzamy parodystów, bądź juniorów. Sorry, ale tak to widzę 8-)
Nie widać lepszych perspektyw bo mamy 4 środkowych obrońców spośród których ciężko wybrać dwóch sensownych, a najgorsze jest to, że w ostatnich okienkach kupiliśmy szrot na tą pozycję, więc trzeba liczyć na cud, że nagle nauczą się grać. Nie w każdym meczu zasadzimy 4 sztuki.
Nasz napadzior za 0,5 mln euro za słaby na pierwszy skład... ja tego nie rozumiem.
Perspektywa sprzedawania zawodników za miliony przesłoniła właścicielowi racjonalne budowanie drużyny. Juniorzy i darmowi zawodnicy z zagranicy, to nasz cel transferowy. Wyjątkiem Szczepaniak, ale to pierwszy lepszy forumowicz widział, że chłopak coś tak potrafi - całe szczęście, że akurat był ze spadkowicza, bo inaczej byśmy nie mieli szans na ten transfer.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)