ktoś tu dopisywał punkty Lechii :D
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 33 kolejki
Szmatula broni karnego Lechii!
a teraz karny dla Piasta i szansa na 2:0 :)
Karny za karny. :D
boooom 2:0
No i 2-0
Elegancko :D
I trzy!:)
Jak Piast wygra przy Łazienkowskiej, to się zrobi ciekawie.
trójka do zera,kurczaki yebią frajera :D
3:0 .....moze ten debil Kosowski przestanie wreszcie pier)olic !
Jeżeli tacy zawodnicy są zmiennikami Piasta (73,. Mateusz Mak), (90,. Gerard Badía), (76,. Bartosz Szeliga). to wcale się nie dziwię, że dobili betonów.
to prawie jak u nas ;) Pyrdek :D
swietny wynik dla nas, im dluzej Piast bedzie mial matematyczne szanse na mistrzostwo tym wieksza szansa na stratę punktow lechii pogoni i zaglebia w meczach z legią, szkoda że w następny czwartek lechia z Lechem będzie miała ułatwione zadanie (rotacje przed pucharem) ale mam nadzieję że lechia będzie rozbita mentalnie po tym meczu i straci co najmniej dwa punkty
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to prawie jak u nas ;) Pyrdek :D
... prawie, to on ma buty z tej samej firmy!
Po 3:0 Piasta z gloryfikowaną ostatnio Lechią trochę innego wydźwięku nabiera nasze 1-1 w Gliwicach .Dodając do tego porażkę Lecha z Pogonią można mieć nadzieję, że obu przegranym drużynom porażki wybiły nieco z głowy marzenia o pucharach i w meczach z nami nie będą zbytnio gryzły trawy. Należy tylko liczyć, że naszym to niegryzienie nie przyjdzie przypadkiem do głowy, to może jakieś szanse będą. Warunkiem wstępnym jednak jest pokonanie Ruchu [i](który już chyba też zapomniał o pucharach)[/i].
W grze pozostają Zagłębie i Pogoń, choć bardziej bałbym się Zagłębia..
Ach, jak ja 'kocham' te przedmeczowe kalkulacje 'na zimno', z chłodną głową...
Bucky Nome, byle byś nie płakał w ostatniej kolejce. Lechia wcale tak źle nie grała, jak wskazuje wynik, a Piast na pewno zagrał lepiej niż z nami. Liczy się wynik na końcu - pamiętaj o tym.
Nie musisz mi przypominać :) Nie bez powodu mam tę sentencję w sygnaturce. A nawet jeśli nie skończymy na podium, to wraz z ostatnim gwizdkiem ostatniej kolejki pasiasty świat się nie skończy.
No to chyba Piastowi nikt nie powiedział że nie są przygotowani na puchary.
A nie,przecież oni mają Zdziska Kręcinę... .(:P)
A u nas pan Jacek demotywuje drużynę a Ian żałuje grojków i ich baby bo nie mogą chodzić na spacery nad rzekę-w lutym i w marcu:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)