DZIS W CENTRUM MIASTA POJAWILA SIE PLAGA VLEPEK typu skreslona gwiazda ,zgodnie z tradycja zawsze wisla z policja,wislacki pies nasral.....itp!juz myslalem ze wojna na vlepki wygrana przez hutnik a tu sie okazuje ze ostateczny glos nalezal chyba do Cracovii....
;)
-
-
VLEPKI raz jeszcze!
ciekaw jestem kto sprzedawał te vlepki??
Jakby cos to kupie kilkanaście na Polarze
To chyba jakas samoczynna akcja :) Ktoś sobie zrobił i dobrze :)
No remorse, a nie sądzisz, że wojnę na wlepki to powinniśmy olać centralnie...! Tak jak olaliśmy machanie balonikami na meczach Pasów! A kondomy niech sobie lepią, bo tylko w taki sposób umieją zaistnieć co TY na to?????
A wygląda to tak, że psy na podraznią jakimiś idiotycznymi naklejeczkami, a my im odpowiadamy. TRZEBA BYĆ BARDZIEJ ORYGINALNYMI nie sądzisz?
ale widzialem tez psiurskie Vlepki wqr...... mnie to zdralem ale Kraków należy do nas także we Vlepkach :)
Brawo dla no_remorse :-) !!! Mam nadzieje ze podrzucisz mi kilka wlepek ;-)
Pomysł zajebi...sty!!! Pozdro
no_remores: jesli potrzebujecie, to moge w "zgodnie z tradycja..." bardziej wyeksponowac napis. poza tym psa w kuble nie bedzie na fladze, droga wolna, mozecie smialo uzyc :)
te vlepki to nie moje!ja je widzialem i zreszta juz wiem kto je zrobil!Agnostic i zobacz tez z tej strony ze te nowe vlepki sa orginalniejsze!nie sa one vlepkami z logiem Cracovii a z przekreslonym logiem bialej (......)
oczywiscie wojna vlepkowa nie jest wazna tylko troche wqr... jak pieski obklejaja cale miasto przyjezdza turysta z miasta (x)i sobie mysli czyzby wisla siedziala na rynku??
Co by nie mówić,to takie wlepki propagandowo sa świetne. Ito zarówno pro , jakmi anty. ze wskazaniem na pro ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)