Serce mowi zwyciestwo, rozum - remis 8-). W tym sezonie "nie leza" nam beniaminki, szykuje sie bardzo trudny mecz ...mam nadzieje ze wkoncu WYGRMY.
-
-
(WIKTORIA)[32]Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
Cos Zielu musi zmienic .. bo inaczej remis to max co mozemy ugrac.
Vestenicki na pewno od poczatku ... od poczatku puscil bym tez Wdowke ... moze Buba i Krecik ...
Trener musi zaryzykowac, bede rozczarowany jak wyjdziemy praktycznie niezmienienomym skladem, w stosunku do Piasta.
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tosik to jeden z boiskowych bandytów , jak on
> się jeszcze w tej lidze uchował ?
Powtarzam: Nie ma tematu Tosika...
sando
woj pol bej jar
cov kap
wdo cet vest
jen
i 5-0 pewne. śmiało trzenerze można się posiłkować
chyba się trochę posiłkował ;)
z twittera
Cracovia już #NaStadionie! Na zdjęciu niejedyny Słowak który dziś wystąpi od 1 minuty;) #CRAZAG
(na zdjęciu jen)
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/13043550_1053174761408814_2959533807903473261_n.jpg?oh=0a0ab6eec8a0c7e9ad36fc6f86755494&oe=5779B282&__gda__=1467412021_40c37d85455de33a3292d82ed966cdda[/img]
Jaroszyński - Kapustka - Wdowiak = jak ja to lubię [img]http://demotywatory.pl//uploads/201308/1376083431_by_Kirin__600.jpg[/img]
[i]UWAGA!
Jak pech, to pech. Pożar w piwnicach paryskiej centrali spowodował, że transmisja z meczu Cracovia - Zagłębie może się opóźnić. Wszyscy z budynku zostali ewakuowani. Dopóki wszystko nie wróci do normy, będą z tego powodu problemy. Przepraszamy[/i]
z facebooka Eurosportu :?
transmitują Lecha na Canal+ i na Eurosporcie :/
a Pasów nie ma :/
grrrr :/
Jeśli macie możliwość wyszukajcie sobie tak jak ja, inny Eurosport 2 na nc+, tam leci nasz mecz :)
Ma ktos jakis link ? bo gdzie nie wejde to mecz Lecha ;>
EDIT - dobra juz mam
Yid_Army Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli macie możliwość wyszukajcie sobie tak
> jak ja, inny Eurosport 2 na nc+, tam leci nasz
> mecz :)
Nie leci, teraz reklamy są
śmiga już :)
Gniazdowego lepiej słychać niż młyn.
http://sportslive.info/viewpage.php?page_id=1
Wydaje mi sie ze to mecz bedzie do 1 bramki, kto strzeli jako 1 bramke - wygra.
Jendrisek do zmiany, jedno dobre zagranie na 40 min to trochę mało. Dzis same straty i niecelne podania.
W ogóle jakiś taki "nieobecny" wydaje się na boisku, niemrawe, wolne powroty, brak doskoku do przeciwnika, jak dla mnie również do zmiany - Bouba może i ma słabe wykończenie akcji, ale przynajmniej zawsze stara się harować na murawie, więc jego typowałbym jako pierwszego do wejścia
Niestety od strzelenia gola Legii nie kojarzę dobrego zagrania Erika. Niestety mimo, ze go szanuje i lubię(spotkałem go kiedys na mieście, to mi tatuaż z Cracovia związany pokazywał i mowil "ja tu nie tylko dla pieniędzy" ) to słabo ostatnio wyglada. A co jest z deleu, kontuzja ? Bo moze by Wójcickiego do pomocy przesunąć. W czarnego nie wierzę ze cos zrobi, wgl to uważam ze jak na grajka spoza UE jest za słaby.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)