Odwalcie sie od piłkarzy a zwłaszcza od trenera!!!!!!!!!!!!!!!!! Matoły jedne , trzeba być kretynem aby nie widzieć gdzie jest problem a raczej kto jest temu winny .
-
-
[30] Śląsk Wrocław - Cracovia 2 : 1
oki - tragedii nie bylo.....przy takich oslabieniach i tak jestesmy na 5 miejscu . Profesorze - jestes zadowolony?
Polczak - pisalem obrone mamy do dupy...
NAJWAZNIEJSZE - gts nie awansowal do gornej osemki!!!!"
Wszystko wygladalo fajnie do 60 min ... a pozniej to juz sie chlopakom biegac nie za bardzo chcialo ( a moze nie mogli ? ) .. nie ma na lawce nikogo kto by zrobil roznice ... Mamy utrzymanie ! ale apetyty oczywiscie sa wieksze :)
Ech..
Do pewnego momentu nieźle, po rak któryś już głupie zagranie Budzika , pada gol i rywal dostaje skrzydeł.
Koniec! Nie jestem żadnym napie....aczem, ale ten gość jak najszybciej powinien usiąść na ławce, dopóki nie oduczy się holowania piłki zwłaszcza w strefach gdzie strata momentalnie powoduje duże zagrożenie dla nas.
lol no przyznam ze niespodzianke nasi sprawili, bo ewentualnosci ze wyladujemy na 5ym miejscu to w ogole nie dopuszczalem do siebie
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mamy mały kryzys, nie gramy źle a gubimy punkty
> :(
To chyba inne mecze oglądamy. Ile mięliśmy szans bramkowych?
Najlepszy na boisku Jaroszyński.
Najsłabszy Sandomierski.
Koniec sezonu juz...8 miejsce..
Problem był sędzia, Pawelec powinien dostać kartkę za faul na Kapustce, nie dostał. Powinien dostać czerwoną za kopniecie w głowę, nie dostał.
Ja tam widzę fatum. Ilekroć pojawia się w nadmiarze "WTSK", lub tak jak w tym przypadku "huj ze wszystkim byle psiarnię zatopić".. Kończy się tak samo...
Zajebiście,brawo Janusz i Jakubek. Za 3 mecze będziemy grać juniorami.
awaria Napisał(a):
> Odwalcie sie od piłkarzy a zwłaszcza od
> trenera!!!!!!!!!!!!!!!!! Matoły jedne , trzeba
> być kretynem aby nie widzieć gdzie jest problem
> a raczej kto jest temu winny .
az Cie zacytuje Awaria moj bracie ......
(tu)
eredin Napisał(a):
> greg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > mamy mały kryzys, nie gramy źle a gubimy
> punkty
> > :(
>
>
> To chyba inne mecze oglądamy. Ile mięliśmy
> szans bramkowych?
> Najlepszy na boisku Jaroszyński.
> Najsłabszy Sandomierski.
Nie patrzę przez pryzmat tego meczu tylko wcześniejszych od nowego roku, jakbyśmy punktowali z Łęczną, 7egią czy Lechem to dzisiejsza porażka na nikim by wrażenia nie zrobiła,
greg Napisał(a):
> Nie patrzę przez pryzmat tego meczu tylko
> wcześniejszych od nowego roku, jakbyśmy
> punktowali z Łęczną, 7egią czy Lechem to
> dzisiejsza porażka na nikim by wrażenia nie
> zrobiła,
No właśnie ... Co graliśmy z Łęczną? A z Lechem? Z Legią mecz się dobrze nie zaczął i już było w pałę ...:(
Ten spadek powoduje że mamy gorszy bilans nie tylko z Lubinem, ale i z Pogonią. Natomiast punktów po podziale i tak mamy tyle samo jakby utrzymał się remis.
Mówiłem że mamy słabych piłkarzy w obronie a Piotrek jest wybitnie słaby, nie wiem czy ktoś ma słabszego obrońce, dodatkowo mamy 6 obrońców najmniej z ekstraklasy no i wychodzi
Misio weż się przenieś do Białegostoku.
Niedokładność, błędy, zabawa, brak szybkości + Marcin Budziński (kiwanko i strata w środku pola) oraz Piotr Polczak (znowu koszmarny błąd). Ktoś mówił o Piotrze żeby go nie wystawiać, ja powiedziałem, że może lepiej, aby grał. Niestety końcówka należała do niego...
żeby to ch!!!j strzelił ;(
Winne jest pięterko!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)