Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Taka jest piłka, trudno. Gramy dalej.
Takie jest "pięterko";)
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Budzik słaby, sędzia słaby i dupa blada. Ważne że hokej wygrywa :)
Oj zebysmy wszystkie przegrane mecze byly w takim stylu :)
szkoda bo mogly byc 3 ptk... mogl byc 1 ... skonczylo sie najgorzej jak moglo ale styl pozwala wierzyc w 3 ptk z pogonia :)
Brawo za walke !!
Wszystkiego szkoda, a zwłaszcza, że dziś na stadion przybyło 14000 kibiców - wielkie brawa dla nich(tu)
szuwarek Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Taka jest piłka, trudno. Gramy dalej.
>
>
> Takie jest "pięterko";)
po prostu brakuje jakości w drużynie.
doszły kontuzje, nowi nie grają, niektórzy też mają obniżkę formy i to wszystko przestaje trybić
wyniki są stykowe (wszystkie przegrane mecze 2-1) ale mimo wszystko punktów brak
niby wszyscy grają tak se, to czemu z nimi przegrywamy ?
ale Aston ma racje, po ochłonięciu - taki jest sport. Raz z tarczą, raz na tarczy
Powiem tak.... to co się działo na trybunach to było coś niesamowitego :) Na prawdę szkoda, że nie może nas być tylu w każdym meczu! Brawo za frekwencję i doping!
Jeśli chodzi o sam mecz to byliśmy lepsi. Po pierwszej połowie powinniśmy spokojnie prowadzić ale wyszło jak wyszło. Nie wiem ile w tym winy sędziego ale zawsze coś tam ci czarni muszą spaprać. Zastanawiam się czy przy bramce na 1:2 dla cweLki nie było faulu na naszym chwilę wcześniej - już nie pamiętam na którym.
Podoba mi się jednak, że walczymy do końca, widać, że piłkarze są @!#!@%% i stają jeden za drugim. Atmosfera w drużynie jest więc dobra. Szkoda przegranej ale będzie dobrze :)
http://ekstraklasa.tv/skroty/cracovia-legia-1-2-zobacz-skrot-meczu/n0z2q8
...gdyby Jendrisek to wykorzystał, po pięknym strzale Budzika:S
szuwarek Napisał(a):
> http://ekstraklasa.tv/skroty/cracovia-legia-1-2-zo
> bacz-skrot-meczu/n0z2q8
>
> ...gdyby Jendrisek to wykorzystał, po pięknym
> strzale Budzika:S
W 15 min. tez mogl strzelic bramke wjechal na slizgu w pole karne i zabraklo minimalnie.
A pytanie dla tych kto ogladal w TV byl karny na Jednrisku w 2 polowie?czy tylko z sektora A tak wygladalo:)
Citizen Napisał(a):
> A pytanie dla tych kto ogladal w TV byl karny na
> Jednrisku w 2 polowie?czy tylko z sektora A tak
> wygladalo:)
takich karnych się nie gwiżdże.
nie takie gwizdano przeciw nam:) ale ok dzieki za odp:)
szuwarek Napisał(a):
> Citizen Napisał(a):
> -----
> > A pytanie dla tych kto ogladal w TV byl karny
> na
> > Jednrisku w 2 polowie?czy tylko z sektora A tak
> > wygladalo:)
>
>
> takich karnych się nie gwiżdże.
Nic nie bylo, Erik wpadl w pilkarza Legii i tyle.
Citizen Napisał(a):
> nie takie gwizdano przeciw nam:) ale ok dzieki za
> odp:)
ale nie wiem czy tam przypadkiem wcześniej nie było spalonego (wydawało mi się, że boczny coś sygnalizował)
tak patrzę na powtórkę to chyba niepotrzebnie Grzesiek wychodził przy drugiej bramce
szuwarek Napisał(a):
> Citizen Napisał(a):
> -----
> > nie takie gwizdano przeciw nam:) ale ok dzieki
> za
> > odp:)
>
> ale nie wiem czy tam przypadkiem wcześniej nie
> było spalonego (wydawało mi się, że boczny
> coś sygnalizował)
Sygnalizowal bo byl faul bodajze na Bartku a glowny puscil gre i potem nawet nie wrocil do tego faulu ... :o
ok całe szczęście, że to napisałeś, bo mi się wydawało, że już mam zwidy(:D
dokladnie takie samo mialem wrazenie bodajze hlousek wlecial w plecy bartka i poszla korzysc dla nas
Citizen Napisał(a):
> dokladnie takie samo mialem wrazenie bodajze
> hlousek wlecial w plecy bartka i poszla korzysc
> dla nas
A propo tego calego Hlouska to on po 1 polowie powinien schodzic z zolta kartka, ale oczywiscie nie dostal 8-). Nawet komentatorzy powiedzieli po meczu, ze to jest jakis cud ze Hlousek zakonczyl ten mecz bez kartki.
Sedzia pokazywał faul na Kapustce. Spalonego nie było.
Walczyliśmy w dwóch ostatnich meczach niby jak równy z równym, a punktów mamy zero. Oby nabierane doświadczenie zaprocentowało po podziale na grupy. W czterech meczach licząc od Ruchu, liczyłem realnie patrząc na 2 do 4 punktów. Raczej się nie pomyliłem. To odzwierciedla nasze możliwości.
na duzo pozwalal sedzia zwazywszy na to ze Kapi przy pierwszym faulu zlapal odrazu zoltko fakt ze wycial rowno guilherme ale hlosuek jakos nie dostal nic a mu sie nalezalo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)