wracamy do normalnego poziomu gry, zero obrony, zero środka, zero ataku, może uda się utrzymać w górnej 8
-
-
(WIKTORIA)[25] Ruch Chorzów-Cracovia 2 : 3
Dawno takiej chujni nie oglądałem i wyłączam, żeby się nie wkurwiać... Trudno spadek formy... czytelna już dla całej ligi taktyka.
O MP można chyba już sobie darować marzenia. Miło byłoby załapać się na podium.
Snickers dla Kapustki!!!!
Gdzie jest do ch... pana nasza obrona?!?!?!?!
Widzieliscie jak Budzinskie wraca ?? :) no smiech na sali .. gramy an 2 def. pomocnikow a pomocy w obronie nie ma !!
znów kontrują nas jak dzieciaków
Brakuje mira
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znów kontrują nas jak dzieciaków
Bo sie nie chce gwiazdorom ci***y ruszyc do obrony !! Identycznie stracilismy gola na 2-1 z Lubinem !
A ja myślałem że już gorzej niż ostatnio grać nie możemy, a jednak.
Akcja bramkowa smierdzieli i zostawieni obroncy z dwoma napastnikami .......rewelka
A kto idzie o krate browarów, że przy drugiej bramce tez byl spalony?
młodyStrażak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brakuje mira
Brakuje wszystkiego a nie Mira, gramy dno :o
Trzeba wprowadzić na boisko te nasze mega wzmocnienia z ostatnich transferów i będzie gitara.
Kto teraz gra na lewej obronie ?
Przecież te dzieciaki z Ruchu są od nich z 4 razy lepsze
Wójcicki
liniowy:D
Ruch robi nas takimi prostymi środkami, że nie mogę po prostu w to uwierzyć... Nie wiem co musi im Zieliński w przerwie powiedzieć żeby zaczęli jakoś grać normalnie.
Drugiej połowy nie włączam nawet, sprawdzę wynik za godzinę bo nerwy stracę tylko :D
Co by nie mowic jak gramy ale ten gol na 1:1 to jest skandal. Po nim ruch uwierzyl i nas niszczy.
OK. Dzięki. Myślałem że Tabisz wszedł.
Faktycznie był spalony przy bramce na 2:1 ?
Dokladnie dal sedzia im pole do popisu skoro puszcza takie spalone....ale nasza obrona gra tez swoje
Nie było spalonego przy bramce na 2:2 ,nie siejcie paniki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)