23 lata, drogi nie bedzie w utrzymaniu, jeszcze najlepsze lata przed nim, a zeszly sezon chyba najlepszy w bardzo przecietnym i chimerycznym Gorniku z Lecznej 7 bramek plus o ile dobrze pamietam to jakis hat-trick. To nie bylaby glupia opcja
edit: oczywiscie na sztuke bo my przeciez mamy walczyc o puchary czyli potrzebujemy kogos pokroju Nikolica :D
JANUSZ WYCIAGAJ TEGO WEZA
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Świerczok z pewnością nie będzie gorszy od Zjawińskiego, ma pewne atuty no i potencjał
Ja bym brał -mądry kontrakt uzależniony od ilości minut na boisku i albo gościu chce jeszcze grać albo zarabiać w rezerwach u ogórców.
miala byc wielka i grajaca zawsze o szczytne miejsca Cracovia a jest wołanie o Swierczoka bo juz taka susza z transferami no i ten rezerwowy bramkarz z katowic
:D
w DP napisali, że ostatni sparing z Garbarnią razem z Kapustką oglądał....Dawid Nowak :) czyli czekamy na niego do października :D Już niedługo wzmocnienie, bowiem miał czas się wyleczyć ze wszystkiego ;)
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja myślę że priorytetem są ...opowiadane
> kibicom bajki .Tym razem o czekaniu na zawodników
> którzy grają w LE w innych drużynach i mają do
> nas trafić jak kluby odpadną .To alibi na
> nieudolność wyśmienite.
już przecież Janusz w wywiadzie powiedział, że zawodnicy są, tylko trener wybrzydza ;)
Świerczok? Dobre sobie.. To ja już wolałbym Zjawińskiego. Świerczok nie ma techniki, gwiazdorzy, i potrafi zmarnować sytuacje jakich nie zmarnowałaby moja babcia. Wolałbym już dać szansę Szewczykowi, prawdopodobnie dałby więcej niż Świerczok, który w jednym spotkaniu zabłysnął strzeleniem hat-tricka. Oprócz tego grał bardzo słabo.
Ehhhh zęby bolą. Kupmy wszystkich wymienionych na forum wtedy żydowska nasza natura w pasy będzie szczęśliwa! Daje słowo okienko transferowe skomentuje po jego zamknięciu. Potter błagam nie pisz znowu nic więcej!!!!
Z tego co pamiętam na Miro też trzeba było poczekać jak jego drużyna odpanie z eleminacji ligi europy,oby tak było i tym razem bo narazie to okienko transferowe mimo że wydano z pół miliona euro na kolana nie rzuca.Nie panikował bym jednak z transferami bo tak naprawdę w zespole jest wielu nowych zawodników jak Karanczakow,Litauszki,Bejan też wiele nie pograł,zaledwie 12 spotkań.W obwodzie są Adamczyk,wrócił Steblecki,Szczepaniak,Milan Dimun.Vestenicki..Wielu zawodników i tak naprawdę już teraz trener ma duży ból głowy i wiele pracy by zgrać 11stke,Wiele transferów nie potrzeba bo i tak nastąpiła mała ewolucja a czy potrzebujemy rewolucji,raczej nie.
W odwodzie :)
W obwodzie Adamczyk który piłki seniorskiej dopiero zaczyna się uczyć,podobnie jak Vestenicki,Dimun,kanach czy Pyrdek.Tutaj dochodzimy do tzw.produkcji piłkarzy netto ,cudów nie ma,młodzi utalentowani z których może coś być a może jak z Argasińskim nie być nic,po za nadziejami że odpalą.Czas pokarze.Mimo sporego zaciągu nowych zawodników liczę na 2 konkretne wzmocnienia przed zamknięciem okienka.
W odwodzie ;)
edit: a w obwodzie Adamczyk ma mało bo młody jeszcze i szczupły jest :P
boniekKrK Napisał(a):
.Czas pokarze.
Za co czas ma nas karać?
Chwostek Napisał(a):
> boniekKrK Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> .Czas pokarze.
>
> Za co czas ma nas karać?
Za brak konkretnych wzmocnień :)
2go lipca po raz ostatni dodane były jakieś konkretne informacje na temat transferów.
ale bida
Działamy po cichu, albo Tabisz pojechał na dłuższą wycieczke ;).
Witam, sorry że nie w temacie, ale prosze powiedzcie mi jaki jest tytuł piosenki/klimat rockowy/ odtwarzane na stadionie przed rozpoczęciem i w przerwie meczy?
Luxtorpeda - Hymn?
Wydaje mi się, że to jest Luxtorpeda - Hymn?
LucasKsc Napisał(a):
> dangorka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sergey Krivets po fiasku rozmów z Zagłębiem
> > negocjuje z jednym z klubów Ekstraklasy.
>
>
> Pewnie z betonami albo płockiem.
Trafiony, Wisła Płock
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)