http://www.transfermarkt.pl/adrian-cierpka/profil/spieler/225854 tutaj co nieco info na temat tego zawodnika
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Byle byśmy w pierwszym meczu nie dostali takiego wielkiego luja od macedonczykow i awansowali dalej. Chociaż fajnie by było iść na mecz z jakąś klasowa drużyna europejska przy Kałuży nie przeczę. A ten cierpka taki se, w miedzi się nie wyróżniał... chyba że do drugiej drużyny i jak się patrzy na jego menago to pół składu naszego i pół psiarni ma w swojej stajni. Przypadek?
Z tego co się orientuję to Jakub Arak ma kontrakt do końca miesiąca.. myślę że warto powalczyć.
Arak walczy o kontrakt w Chorzowie
Cierpka na nie, grał na jesieni w Miedzi tylko ze względu na status młodzieżowca.
Wiem, al myślę że jesteśmy w stanie dać mu więcej niż BB-brudne bankruty.
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kaleb Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Marzy mi się napastnik dla nas (oczywiście,
> we
> > właściwych proporcjach ;)) w stylu Lukaku.
> Jak
> > on potrafi uwolnić się od obrońcy, a w polu
> > karnym z obrońcą na plecach odwraca się i
> > strzela za każdym razem!
>
> Mnie tam by wystarczył Nikolic :)
a mnie Vestenicky, który przyćmi gwiazdeczkę (7)ampucery.
To jest normalnie ŻENADA.
Mamy szansę na zbudowanie czegoś trwałego po sukcesie z zeszłego roku. To oczywiście nie. Tajemniczym testowanym zawodnikiem jest Cierpka z Miedzi Legnica.
Wraca stare Panowie...
Jest zapewne jednym z testowanych/obserwowanych zawodników. Niech dobiegnie okres transferów, zespół zagra kilka meczów w pucharach (mam taką nadzieję) i kilka kolejek w lidze, a będzie można jakoś oceniać to co się dzieje w klubie. Na dzisiaj to ja za Chiny nie zdecydowałbym się na wystawianie jakiejkolwiek oceny. Kilka osób mądrze pisało wcześniej.
Nie śpisz jeszcze o tej porze?
Ferencvaros Napisał(a):
> To jest normalnie ŻENADA.
>
> Mamy szansę na zbudowanie czegoś trwałego po
> sukcesie z zeszłego roku. To oczywiście nie.
> Tajemniczym testowanym zawodnikiem jest Cierpka z
> Miedzi Legnica.
>
> Wraca stare Panowie...
Testy nic nie kosztują, a coś się może trafić. Przecież Covilo nikt nie testował...
nie rozumiem narzekania, ktoś pisze, że nie mamy czasu na testy, że drużyna z czołówki bierze tylko pewnych, sprawdzonych grajków a chyba zapomnieliście w jakich formach byli Rakels czy Cetnarski jak przychodzili, kto słyszał wcześniej o Covilo jak przychodził, ufamy trenerowi to trzeba mu dać czas i tyle, nawet jak przegramy pierwsze mecze - ocenimy go po sezonie po tym jak skończy
... tylko jedno ale, aby zobaczyć jak gra Miro, to trener Podoliński gnał przez pól Europy (dwa noclegi w samochodzie) - żadne testy.
Trzymam kciuki żeby Dimun zamknął mordy wszystkim narzekającym na słabe transfery (GLOS)
leszeczek Napisał(a):
> potter, przejście jednej rundy daje ok.200 tys.
> Euro. Ile byłbyś w stanie wydać (wykup+prowizja
> menago+kontrakt zawodnika) by uniknąć blamażu
> jakim będzie odpadnięcie?
> Jak pisałem wcześniej pierwszą rundę, a nawet
> drugą powinniśmy przejść tym co mamy. Jeśli
> nie to nie ma po co brnąć w te wydatki. Nie
> kupimy (a zwłaszcza nie zgramy) całej drużyny
> na puchary. A na medal mamy czas z zakupami mniej
> więcej do końca okienka. Oczywiście, im
> wcześniej kupimy tym lepiej, ale im później tym
> taniej. A chyba nie chodzi o to by zez sensu
> wydać kasę.
Leszeczku ,jak Ty mnie zaimponowales w tej chwili !
Cytat ale z calym szacunkiem do Leszeczka za ten post .
(tu)
Przecież ja nie napierdalam dla samego faktu napierdalania.
Ale popatrzcie sami- już teraz moglo nas wzmocnić trzech teoretycznie ciekawych bardzo zawodnikow- Reca, Sylwestrzak i Furman. Nie wiem, czy okazaliby się zbawcami czy nie, ale na pewno nasza drużyna byłaby ciekawsza i brana poważniej. To nie- przegrywamy na trzech frontach z W**łą Płock.
Lekceważycie te puchary też jakbyście grali w nich co roku.
Z w/w trójki na 100% bylyśmy zainteresowani tylko Recą reszt to szum medialny.
Zieliński wie co robi i jestem pewien że 70% planów transferowych zrealizuje.
eredin
Covilo był czołowym zawodnikiem drużyny regularnie grającej w pucharach. Nie porównujmy go z zawodikami z niższych lig...
Ferencvaros Napisał(a):
> Przecież ja nie napierdalam dla samego faktu
> napierdalania.
>
> Ale popatrzcie sami- już teraz moglo nas
> wzmocnić trzech teoretycznie ciekawych bardzo
> zawodnikow- Reca, Sylwestrzak i Furman. Nie wiem,
> czy okazaliby się zbawcami czy nie, ale na pewno
> nasza drużyna byłaby ciekawsza i brana
> poważniej. To nie- przegrywamy na trzech frontach
> z W**łą Płock.
>
> Lekceważycie te puchary też jakbyście grali w
> nich co roku.
Ferenc - nie , nie lekcewazymy a przynajmnie grono z tych co stapa twardo po ziemi.
Uwierzyles znowu w slowa Profesora ? Nie pisz , za tak .....
Nie spodziewalem sie zadnego spektakularnego transferu przed koncem Czerwca , ale jezeli juz ( po sprzedazy Bartka )to tuz przed koncem okna transferowego w Polsce.
Nie jestesmy wciaz klubem dla zagranicznych graczy pierwszego wyboru , wiec czekamy na koniec okienka.....
.....oczywiscie nie zdziwie sie tez kiedy pozniej dowiemy sie , ze przegralismy wszystkie potencjalnie dobre transfery przez to , ze ktos nas przebil w ostatniej chwili !
To tez nie powinno byc Tobie obce :D
.....ale za to bedziemy mieli mityczne miliony Generala na transfery powiekszone kolejnymi milionami za transfer Bartka !
:D
MWKSC Napisał(a):
> Trzymam kciuki żeby Dimun zamknął mordy
> wszystkim narzekającym na słabe transfery (GLOS)
Abstrahując od oceny całokształtu transferów oraz od użycia słowa "mordy" w stosunku do innych kibiców Cracovii, to ten Dimun musiałby być chyba skrzyżowaniem Messiego z Ronaldo, aby jeden transfer wszystkich zadowolił. Aha... i musiałby jednocześnie grać na kilku pozycjach.
Szewczyk przyjechał na obóz z Ruchu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)