Podpisał 2 letni kontrakt z Płockiem...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
A to cham.
Szukać lepszego
mnie tam nie żal
hahaha piłkarz z ambicjami
Okazuje się, że oficjalnie jeszcze nie podpisał i trwają negocjacje (info z tt) z kolei dziennikarz Michal Trela napisal, ze wg Podbeskidzia Szczepaniak nie mial prawa podpisać z nami kontraktu bo oni mieli prawo pierwokupu, istnieje możliwość skończenia sie sprawy w sądzie
Wiedział, że z Jaro nie wygra konkurencji więc poszedł do Płocka, gdzie dostanie miejsce w pierwszej 11.
Yid_Army Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Okazuje się, że oficjalnie jeszcze nie podpisał
> i trwają negocjacje (info z tt) z kolei
> dziennikarz Michal Trela napisal, ze wg
> Podbeskidzia Szczepaniak nie mial prawa podpisać
> z nami kontraktu bo oni mieli prawo pierwokupu,
> istnieje możliwość skończenia sie sprawy w
> sądzie
ale jeśli zawodnik nie będzie chciał podpisać z nimi kontraktu to jakie prawo pierwokupu?
Owszem mieli prawo ale w przypadku utrzymania. W sądzie co najwyżej będą chcieli coś uskubać dla siebie, licząc że Cracovia ma ważniejsze sprawy niż chodzenie po sądach. Oj bidulki nie znają Jakuba, oj nie znają.
I to jest dobre pytanie... Poza tym jeszcze w trakcie sezonu byly głosy,jakoby Podbeskidzie miało prawo pierwokupu tylko w przypadku utrzymania się zespołu, więc nie wiem ocb tak naprawdę w tym momencie...
Ja proszę o wykupienie z Fiorentiny Wolskiego.GTS nie ma kasy,ten transfer miałby podwójny wymiar (:D
Sewerynski Napisał(a):
> Ja proszę o wykupienie z Fiorentiny Wolskiego.GTS
> nie ma kasy,ten transfer miałby podwójny wymiar
> (:D
(WIKTORIA)
Jakieś info odnośnie transferów? Nasi dziś przecież zaczynają treningi. Nie dołączył Rudnevs? ;)
podobno o 16.30 zaczynaja
quentin Napisał(a):
> Owszem mieli prawo ale w przypadku utrzymania. W
> sądzie co najwyżej będą chcieli coś uskubać
> dla siebie, licząc że Cracovia ma ważniejsze
> sprawy niż chodzenie po sądach. Oj bidulki nie
> znają Jakuba, oj nie znają.
ale to chyba będą sądzić klub, z którym to prawo pierwokupu mieli podpisany, a nie z nami. Skąd mamy niby wiedzieć co oni tam mieli w swoich poufnych umowach ?
no to prze jaja ze Furman idzie do płocka !!!
https://twitter.com/WislaPlockSA/status/742370719032545281
teraz to juz sie zaczynam martwic ze jakis beniaminek zgarnia nam nasze cele transferowe a u nas jak to zwykle bywa cisza
tymbardziej ze gramy w Pucharach!!
Nesta Napisał(a):
> no to prze jaja ze Furman idzie do płocka !!!
>
> https://twitter.com/WislaPlockSA/status/7423707190
> 32545281
Mam nadzieje że te wszystkie pojawiajace sie nazwiaska to był tylko wymysł prasy...a my mamy innych na oku...
Nadzieja matką głupich ...
A mi się wydaje, że Furman był opcją zastępczą jakby transfer Dimuna nie doszedł do skutki. No i dobrze. Nie potrzeba nam grajków, który identyfikują się z legia.
LucasKsc Napisał(a):
> Nadzieja matką głupich ...
Ale każdą trzeba kochać........
ptaszki ćwierkają o Furmanach, Sylwestrzakach, Mójtach ...
... a tymczasem kontraktujemy Milana, mi się podoba taka zasłona dymna, oby więcej takich transferów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)