Niekoniecznie skrzydłowy musi grac po tej stronie gdzie ma lepsza nogę. Bayren Monachium swego czasu grał specjalnie na odwrót by oni schodzili do środka(robben, ribery)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Według mnie to my jeszcze mniej potrzebujemy Bereszyńskiego, bo prawą obronę mamy mocno obsadzoną, a na skrzydle on jest po prostu słaby
Mnie znacznie bardziej interesi, z kim podpisaliśmy jako trzecie nazwisko. Jeśli robią z tego taką tajemnicę, to może być przekocur.
A dla mnie na plus Mazek Furman i Bereszyński no te transfery bądź co bądź na polskim rynku zrobią wrażenie nie dośc ze skład mamy cacu to jeszcze takie wzmocnienia, nie chce przypominac o szrotach typu slusarski matusiak radomski czy inni którzy psuja atmosfere grą i zachowaniem a takimi transferami karmili nas co roku na szczescie sie to zmieniło o teraz rzeka sb na takie transfery moze pozwolic :(GLOS)
Kkk Mazek jest lepszy od Wdowiaka póki co .Miejsce jest dla jednego i drugiego .
Co do Bereszyńskiego nie jestem przekonany .Nielojalny farbowany lis -solidny ale bez szału .Mamy na tej pozycji Deleu i Wójcickiego.
Co do Furmana i Jovanovica osobiście wolał bym Jovanovica .To marka gość klasa sama w sobie .Twardy z lepszą grą do przodu i bez amplitudy dobra gra ze słabą .Osobiście nie pamiętam by Jovanovic zagrał słabo .Był ł najlepszy albo jeden z najlepszych w zespole.
Po dojściu Węgra mamy spokój na środku obrony .Lewa obrona i bramkarz to w tej chwili po 1 zawodniku i zero konkurenta.
Bereszyński to opcja na lewą obronę. Według mnie solidny (jak na nasze możliwości). W razie czego, zagra na skrzydle lub po prawej stronie.
Mazek - opcja ciekawa. Jak dla mnie ciekawe wzmocnienie.
W środku pola zamiast Furmana wolałbym Klicha.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak już wiadomo, nie uważam Mazka za piłkarza.
> Wolałbym grać naszym Wdowiakiem, który ma dużo
> więcej do zaoferowania a Mazek jest jedynie dużo
> szybszy. W tym wypadku jestem na nie ale nie
> będę podważał woli trenera jeśli miałoby
> dojść do konkretnych rozmów
Nie rozumiem po prostu nie rozumiem. Albo chcemy grać najlepszymi i grać jak najlepsi albo Wdowiakiem. Na miłość Boską niektórzy muszą zrozumieć że to że ktoś jest wychowankiem oznacza tyle że w razie dwóch równych zawodników gra wychowanek i tyle. Fajny był nie dawno w Cafe futbol z Leśniodorskim program i pytali go o wychowanków, powiedział coś w stylu że w Legii mają grać najlepsi piłkarze i dobrze jeśli byliby to wychowankowie, ale tak nie ma nigdzie na świecie. W Barcelonie się trafiło takie pokolenie i okej raz na 30 lat, ale w najlepszych klubach gra wychowanków tyle co kot napłakał. Konkluzja jest taka żeby nie ciągnąć na siłę tylko dlatego że jest wychowankiem, mają grać najlepsi. Mazek łyka Wdowiaka na starcie.
Mazek i jego koledzy + czorny przekręcili nas w 2013 w MP juniorów
dddarek Napisał(a):
> Mnie znacznie bardziej interesi, z kim
> podpisaliśmy jako trzecie nazwisko. Jeśli robią
> z tego taką tajemnicę, to może być przekocur.
Oby to był prze kocur ;)
A co powiecie o zawodniku Bence Mervô? 300-400 tyś euro
Aldo Napisał(a):
> dddarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mnie znacznie bardziej interesi, z kim
> > podpisaliśmy jako trzecie nazwisko. Jeśli
> robią
> > z tego taką tajemnicę, to może być
> przekocur.
>
> Oby to był prze kocur ;)
Możliwe, że chodzi o Kanacha :)
del_piero Napisał(a):
Mazek łyka
> Wdowiaka na starcie.
Z tego co sobie przypominam to rok temu bylo dokladnie odwrotnie,wiec spokojnie...:)Pamietam rowniez swoje rozczarowanie jak nie udalo sie nam wyciagnac Mazka z Dolcanu.
gargamel9998 Napisał(a):
> Bereszyński to opcja na lewą obronę. Według
> mnie solidny (jak na nasze możliwości). W razie
> czego, zagra na skrzydle lub po prawej stronie.
> Mazek - opcja ciekawa. Jak dla mnie ciekawe
> wzmocnienie.
>
> W środku pola zamiast Furmana wolałbym Klicha.
I tu sie zgadzam z Gargamelem (wreszcie)
Bereszynski - pasuje mi z paru wzgledow - charakterem wpisuje mi sie w nasz zespol.
Mazek - jak bedzie to bede zadowolony - sprinter ktorego mozemy potrzebowac bardziej niz nam sie zdaje . Wdowiak nie musi na tym stracic.
Furman - niby nie ma co narzekac ale tez wolalbym Klicha choc to pewnie fikcja...
Mojta - jak najbardziej na TAK. Dziwie sie wielu kolegom ,ze sa tak pesymistycznie nastawieni do niego. Jeden z nielicznych obroncow Bot-u w sezonie spadkowym ktory dobrze prezentowal sie a w Podbeskidziu tylko to udowodnil- spadl dwa razy ale gral w dupowatych druzynach .....
......i to chyba wszystko , bez bramkarza .
Jedno mi przyszlo do glowy - napastnika juz raczej nie szukamy ..... Cabrera pewnie nie jest nam potrzebny,zwlaszcza kiedy dobrze ceni sie a po transferze Szczepaniaka "pozaru" nie ma ...a Dawid Nowak moze dolaczyc do nas na Jesieni.
Generalnie super to wyglada i nawet czytajac w prasie jakies plotki to serce Pasiaka rosnie !
Ile lat czekalismy na to by nas nie ignorowac a docenic- bo nazwiska przewijajace sie to nie" leszcze czy no name " ?!
Kamaz Napisał(a):
> Role się odwróciły i to teraz my musimy pisać
> do brata Mazka, który ma konto na forum, by Kamil
> dołączył do nas :D
>
> Co do samego transferu to duże tak. Brakuje nam
> obecnie kogoś z depnięciem, dobrą grą 1v1 na
> skrzydło
Ale Grodzickiego to ty szanuj
Mazek super jest, brac za każde pieniadze nawet za 0.5mln euro zamiast Vestenickiego
focus Napisał(a):
> A co powiecie o zawodniku Bence Mervô? 300-400
> tyś euro
Z tego co czytalem wyslalismy do Sionu zapytanie za niego, ale Szwajcarzy odpowiedzieli ze po dobrym okresie w Polsce chca mu dac jeszcze jedna szanse
qtec Napisał(a):
> Mazek super jest, brac za każde pieniadze nawet
> za 0.5mln euro zamiast Vestenickiego
Gdybym miał wybierać pomiędzy Mazkiem a Vestenickym - bez wątpienia wybrałbym Tomka :
- jest w naszej drużynie zaaklimatyzowany (zgranie, kontakt z kolegami z drużyny)
- wie czego oczekuje od niego trener Zieliński (sposób gry)
- to będzie odkrycie Ekstraklasy sezonu 2016/17
Co do Mazka..Nie jest tak, że Ruch może odkupić go od Legii? W ich przypadku pierwokup jest chyba równy 0,5 mln. Jeżeli zdecydują się na jego transfer, to w zimie go sprzedadzą bo będą potrzebować kasy na "przedwczoraj". Także spokojnie, na dzień dzisiejszy to MY mamy większy atut (jeżeli chodzi o Mazka) niż Ruch - ich po prostu na niego nie stać.
Cieszę się Izbiku, że mamy wspólne stanowisko chociaż w niektórych kwestiach :)
Aniby skad Ruch mialby wziasc te 0,5mln?? Ruch nie zrobi gotowkowego transferu bo maja poprostu brak kasy.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Aniby skad Ruch mialby wziasc te 0,5mln?? Ruch nie
> zrobi gotowkowego transferu bo maja poprostu brak
> kasy.
Można zrobić numer ala Lech z Piastem i Vackiem. Ruch wykupuje go za nasze 500tysięcy plus 500 dla nich
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Aniby skad Ruch mialby wziasc te 0,5mln?? Ruch
> nie
> > zrobi gotowkowego transferu bo maja poprostu
> brak
> > kasy.
>
>
> Można zrobić numer ala Lech z Piastem i Vackiem.
> Ruch wykupuje go za nasze 500tysięcy plus 500 dla
> nich
dajmy im 2 bańki, albo co tam, 4! Przecież Kapustka pójdzie za 15, w dodatku ojro :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)