Póki co na oficjalnej nie ma żadnego potwierdzonego komunikatu w sprawie Sretena.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
... a w rezerwach nie ma nic, co by mogło nawet do 18-tki wskoczyć
Może maja już kogoś na jego miejsce.
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lubilem goscia,nie uniknal bledow ale i miewal
> spektakularne interwencje gdy rywale odbijali sie
> od niego jak od skaly.Bedzie budzil moje pozytywne
> skojarzenia.Mial jeszcze 1,5 roku wazny
> kontrakt-ciekawe czy transfer gotowkowy czy tak po
> prostu klub go puscil.
na transfermarkt wyceniają go na 300 tys ojro. może chociaż ze 100 dostali :)
Gosciu zapoczatkowal nowa lepsze czasy w naszej obronie, ale ma ambicje, wie co chce w zyciu robic a nie siedziec w klubie jak te Zejdlerki przy korycie i brac tylko kase
Czyżbyśmy się pozbywali piłkarzy nie unijnych :S
Ja tam wielkiego zmartwienia nie odczuwam. Coś tam pograł, miał wybitne może ze dwa- trzy mecze, żenujące trzy - cztery, reszta bez szału i pewności jakiej powinno się oczekiwać z takim CV i w takim wieku . Na środku mamy Polczaka, Bejana i Wołąkiewicza. Tylko szkoda, że Miro straci kumpla.
Trener Zieliński jeszcze niedawno mówił, że nie ma opcji, by ktoś z klubu odszedł. Widocznie musiało coś "nagłego" się stać
nie zdziwiłbym się jakby z Deleu nie przedłużyli kontraktu, pozbywamy się ludzi bez unijnego paszportu
Nie tylko Miro ale i Bejan, bo Sreten znał rumuński.
Oby ten ruch oznaczał, że kogoś jeszcze na środek obrony ściągniemy.
Brak unijnego paszportu to tylko pretekst. Panowie z Comarchu w okienku oslabili drużynę, ta jednak dalej wygrywa i zagwozdka na pieterku. Więc trza się pozbyć kolejnych. Na koniec to oni będą górą. Gołą jedenastka wiele nie ugramy.
i jaka tutaj jest mysl budowania druzyny jak Zejdlere i Zjawinskie nadal maja miejsce w skladzie pierwszej druzyny
Niejaki Miga na tt podaje że transfer Vestenicky'ego klepnięty. Ponoć czekamy tylko na dokumenty
O co biega z tym Sretenem ? Moze sam chcial odejsc ? Albo ta kontuzja jest grozna i lepiej go szybko sprzedac ?? Jesli to decyzja klubu to nie za bardzo ja rozumiem..znowu zamiast wzmacniac i powiekszac kadre my ja uszczuplamy. Przed nami jeszcze w ch***j meczy .. ciekawe co bedzie jak Polczak i Hubert doznaja kontuzji ...
squier strat Napisał(a):
> Brak unijnego paszportu to tylko pretekst. Panowie
> z Comarchu w okienku oslabili drużynę, ta jednak
> dalej wygrywa i zagwozdka na pieterku. Więc trza
> się pozbyć kolejnych. Na koniec to oni będą
> górą. Gołą jedenastka wiele nie ugramy.
Próbowałeś leczyć opętującą Cię obsesję?
Slapi1988 Napisał(a):
> O co biega z tym Sretenem ? Moze sam chcial odejsc
> ? Albo ta kontuzja jest grozna i lepiej go szybko
> sprzedac ?? Jesli to decyzja klubu to nie za
> bardzo ja rozumiem..znowu zamiast wzmacniac i
> powiekszac kadre my ja uszczuplamy. Przed nami
> jeszcze w ch***j meczy .. ciekawe co bedzie jak
> Polczak i Hubert doznaja kontuzji ...
jeśli kontuzja jest groźna to raczej nie przejdzie testów medycznych, chyba że tam nie badają piłkarzy ;) ta kontuzja to mógł być pic, pewnie przygotowywali transfer, itp.
Podobno jest szansa że pozyskamy jeszcze jednego obrońcę.Polak,niejaki F...p M......i . ;)
Nie rozumiem tego ruchu. Albo zaproponowali nieziemską kasę za niego (w naszym przypadku może to być po prostu jakieś 150-200 tysięcy euro), albo też mamy kogoś na jego miejsce. Chyba że chodzi o coś innego - jego zniknięcie ze składu w jesieni było trochę dziwne. Może jakiś konflikt z trenerem?
Ciśnie mi się na usta "a nie mówiłem?!"!
Jak pisałem o Janku Hosku, to nikt nie wierzył!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)