Czyli hmm Covilo za Kapustkę, Rymaniak za Wołąkiewicza, jedyna niewiadoma Deleu czy Wójcicki.
-
-
[19] Piast - CRACOVIA 2 : 2
Jest dobrze i będzie dobrze.
Na jakim kanale tv można będzie obejrzeć i czy w ogóle? (google mi szwankuje).
Dziękuje.
Piłka nożna: Ekstraklasa
mecz: Piast Gliwice - Cracovia
CanalPlus-Sport
Pomijając prestiż derbów, czysto sportowo czeka nas najważniejszy mecz roku.
Misie gdzie w zakopcu mozna obejrzec mecz?
Mamy dziś piękną rocznicę, warto to uczcić
Piast - Cracovia 1:3
Jaki skład na dzisiaj Panowie?
Sandomierski - Deleu, Rymaniak, Polczak, Jaroszyński - Covilo, Dąbrowski - Rakels, Cetnarski, Jendriszek - Budziński
??
A gdzie Wójcicki?
Reszta ok
A gdzie Wójcicki? Za Deleu?
Spokojnie w miejsce Kapustki Wojcicki a Covilo na lawce... defensywnych i tak mamy dwoch Budzik i Dabro...tak jak na Podbeskidziu.
Co do Wójcickiego widzę dwie opcje.
Albo wchodzi za Deleu, albo na prawą pomoc i Jendrisek przesuwa się do ataku a Covilo siada na ławie.
W tym drugim przypadku stawiamy naprawdę mocną zaporę przeciwko Patrikowi Mrazowi, ale kosztem straty Covilo. Zobaczymy na co zdecyduje się trener.
Ja bym zaryzykował wyjście z Wójcickim na obronie i ew. w trakcie meczu w zależności od zagrożenia stwarzanego po prawej stronie reagował.
Dokladnie Deleu z Wojcickim a Jendriszek na szpicy i Mraz ma pograne ;)
Niech ich trener ustawi po prostu tak by były 3 punkty :D
Ciekawa koncepcja z Wójcickim na prawym skrzydle. Wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem, sam Deleu by sobie nie poradził zważywszy na to, że Jendriszek nie byłby zbyt pomocny w obronie.
Ja bym wystawił Wójcickiego za Jendriska i zostawił na placu gry Covilo.
Gramy tak:
Grzegorz SANDOMIERSKI
DELEU
Bartosz RYMANIAK
Piotr POLCZAK
Pawel JAROSZYNSKI
Deniss RAKELS
Damian DABROWSKI
Miroslav COVILO
Mateusz CETNARSKI
Erik JENDRISEK
Marcin BUDZINSKI
Piast w swoim najmocniejszym skladzie z wyjatkiem zawieszonego Murawskiego
No to mam poważne obawy o naszą prawą stronę.
Zresztą o ile mnie pamięć nie myli w Krakowie oba gole straciliśmy po akcjach tą stroną, choć akurat wtedy grał tam Wójcicki.
Mam nadzieje ze zadnego "babola" Rymaniak nie zaliczy ...
nerwy takie jak przed Derbami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)