sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
bardzo dobrze!
Ma boleć!
-
-
(WIKTORIA)[17] gts - Cracovia 1 : 2
Chwilo trwaj!!! Sreten najsłabszy na boisku :(
Spokojnie bo jeszcze jest druga połowa
Czy mi się wydaje czy kundle wygwizdały swoich kopaczy wchodzących na płytę boiska?
Pierwsze co to Sandomierski powinien kolkami przeorac to ścierwo na polu barokowym a potem wyłapać wszystko.
Mr.Crowley Napisał(a):
> Ile psiarni w azylu?
w takim meczu nawet na młynie nie mają kompletu a co dopiero na stadionie ;)
Ale ten Mielcarski to k..rwa!!!!!!
Gość bez żadnego obiektywizmu, nie poczeka na weryfikację wideo tylko krzyczy "ręka, karny"!
A gdy psy krzyczały "nie ma litości..." to nawet wtedy nie mógł sobie darować "wspaniały, w końcu dobry doping kibiców".
ale kurwy nabuzowane wyszly. Miej Panie w opiece naszą obronę!
Już ku... Mielcarski z tym drugim pajacem widzieli rękę i karnego dla gts!!! Za bardzo gramy cofnięci!
Jakieś zmiany były? Coś mi się zdaje, że będzie nerwówka w obronie do końca, rzeka klepie naszą obronę. Trzeba cos jeszcze strzelić!
Zmian nie było.
zbyt łatwo dochodzą do pozycji strzeleckich, dużo szczęścia mamy ale ponoć sprzyja lepszym ;)
ja i tak już jestem zadowolony z wyniku, nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem dwie bramki Pasów na ubek arenie
NIe bronić się tak!!!! WYjść z 16-tki bo nas rozklepią!!!
Mr.Crowley Napisał(a):
> Ile psiarni w azylu?
20 094
sorry . przegramy
W obronie kiepsko
Cetnar-myśl!!!
Co ten Dąbrowski zrobił>??!
Oooo tego się nie spodziewałem. Bylem przekonany że zejdzie Jendrisek. Cos tam musialo się stać.
Dobra zmiana. Cetnar dzisiaj słąbo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)