aha co do dojazdu to zozna jeszcze z katowic dojechac tramwajem nr 41 i wysiasc na przystanku "Bytom- Łużycka" ia tak ja bys jechał autobusem potem przez swiatła i prosto
-
-
Niedziela godz.15,Dworzec Główny,jedziemy do Bytomia!Tylko Pasy,więcej nic!
no to na hokej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
poniżej mapka dojazdu:
[img]http://powerplay.fluxservices.com/profile/osrbytmap.jpg[/img]
a wy czemu nie byliscie w krakowie??:)
Bidziss-przecież byli raz,nie wiem czy w tym sezonie czy w tamtym ale byli na hokeju
Polonia w krk byla kilka razy a ze 4 lata temu jechalem z nimi na hale tramwajem z dworca.ok.5-8 osob w barwach jeden bez oka,to pamietam i pozdrawiam!:)
Ma ktos jakies info ilu naszych pojechalo?
Witam !! Bylismy w piatek na meczu u was ale tylko w 4 chociaz nie wiem czy ktos inny nie przyjechal osobno !! Mysle ze u nas bedzie rownie ciekawie jak u was !! Tylko ze teraz wynik bedzie dla nas korzystny :)
Pozdrawiam !!
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w moim sercu Polonia i na dobre i na zle !!!
bytom byl u nas chyba rok temu w 40 osob stali obok nas na sektorze pozdro
nas pociągiem 7 osób...wcześniej chyba Kar pojechał w składzie 5 osobowym???
Frekwencja pociągowa godna pożałowania...
PS Pozdro dla Jarmułki:)
Dzięki,dzięki właśnie w tym momencie Jarmułka zameldował sie na kwadracie:)))
Żory 100% CRACOVIA!!!!
Aha zapomniałem dodać.
Liczba kibiców Cracovii na tym wyjezdzie to jakaś jedna k....a wielka porażka.Wstyd!!!
Byliśmy w 6 - osobowym składzie
Jarmułka: nie przesadzaj,było przecież tak kameralnie:)
PS. Pozdro dla Twojego ziomala, chłopa z Voli oraz duże dzięki za frekwencję FC Andrychów.
Organizacja z frekwencją wyjazdu na hokeja do Bytomia
po prostu super! W koncu pojechalismy samochodem!
i F.C. Żory
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i ...do zobaczenia jutro w Oświęcimiu
...TYLKO CRACOVIA...!!!
kto jedzie do oswiecimia?chetnie sie z kims zabiore!
Powrót też był kameralny:)Nawet te laski spotkalismy,którym w drodze do Bytomia w głowie mąciłeś,ale sie biedne zdziwiły:)Zapomniałes jeszcze pozdrowic dwóch chłopaków z Kurdwanowa,którzy z nami się wypuścili w tą podróż:)Tak więc zdroofko!
sorówka...dzieki wielkie za wspólne chwile...jak tam bajera z laskami wyszła??:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)