800...dobry wynik,przebiles mnie ale z hurtownikiem nie mam szans:)
-
-
Vlepki v5 Gotowe!!! (w sprzedaży także na TOMEXIE!)
Mam pytanie czy podoba się wam ta antywiślacka Vlepka mojego autorstwa.
Mi się wydaje, że trochę spadła poniżej pewnego poziomu. (nie chodzi mi o jakość grafiki, bo można ją poprawić)
jak możecie to wejdźcie na stronę mojego blogu i skomętujcie w temacie VLEPERJADA www.cracovia.xx.pl
[img]http://republika.pl/blog_sj_13163/14286/tr/ww.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (08-03-04 00:16)
Troszkę płytki tekst.. Jakiś taki bezpłciowy! a poza tym już i tak za bardzo jesteśmy utożsamiani z bandytami....!! Wiec ja bym sobie ja odpuścił!!
zajebista vlepa!!!!!!!! pozdro......
ks ruch!!!
[b] OD DZIŚ VLEPKI DOSTĘPNĘ SĄ TAKŻE W SKLEPIKU SPORTOWYM NA TOMEXIE! NOWA HUTA POWINNA NA DNIACH PRZYBRAĆ ZATEM NIECO KOLORYTU ;)[/b]
jesli chcialbym swoja wlasna vlepe miec , to ile tzreba ich minimum zamowic ?:>
ze 2 tysiaki wzwyż
4 dni później
koledzy, co jest z Wami? od pół roku narzekaliście, że nie ma vlepek w NH, a teraz jak macie pod nosem na TOMEXie to sie okazuje że zalegają. (?!)
Ale w którym miejscu i po ile ?
Bo w żarfurze są po 20gr. a ja i tak się na zapas zaopatrzam na meczu :)
Ale przekarze tą dobrą nowine dalej :]
w środku jest taki sklep z pamiątkami klubowymi. koleś sprzedaje w pakietach po 5 sztuk/1zł. może sie wam go uda przekonac zeby te pakiety wieksze deko robil w tej cenie (bo glownie mu chodzi o to zeby sie z "groszami" nie bawic)
Dzięki, trafie napewno ale mam jeszcze 80 hokejowych do rozklejenia :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)