Powtarzam pytanie:
a na kablu bedą???? i czy bede tam sprzedawana na sztuki czy tylko w pakietach po 10 sztuk.. no i w jakiej cenie 10gr czy 15gr..?? Dzieki z góry!
-
-
Vlepki v5 Gotowe!!! (w sprzedaży także na TOMEXIE!)
Bylem w sklepiku jeszcze na Kaluzy. Klub nie handluje Vlepkami. Jest to sluszne.
Juz byla checa z szalikiem. Vlepki produkowane sa poza kontrola klubu. moga zawierac tresci ktorych klub sportowy propagowac nie moze.
A najlepiej przyjść na hokej i przy okazji zakupić sobie vlepki :)
Ruch100: z tego co sie orientuje, macie mniejszy format
TAK ALE MACIE TROSZKE DROZEJ JAK KTOS BY CHCIAL RUCHU TO BEZ PROBLEMU MOGE WYSLAC MAM TEGO W CH... POZDRO...
KS RUCH!!!!
A CZY WY WALCZYCIE Z WISLA W KRAKOWIE NA VLEPY???? MY TAK ALE W KATOWICACH! POZDRO...
KS RUCH!!!
ROCK !!! te fotki vlep wyczytałeś w moich myślach :-)
ale daruje ci to ;]
jush mam wszystkie dumnie na drzwiach od pokoju wisza
witam
na samym poczatku wielkie pozdrowienia z KIELC,
to tyczy sie osob ktore robia projekty vlepek, moze byscie wykorzystali takie haslo : "W GRUNCIE RZECZY MA ZNACZENIE PO KTÓREJ JESTEŚ STRONIE", wydaje mi sie ze spoko by wygladalo, i daje tez wiele do myslenia :))))
pozdro dla Cracoviaków.
heh, dzieki
a swoja droga fajne haselko masz w sygnaturce - jesli nie macie jeszcze te go na fladze to powinniscie czym predzej jakas do tego utworzyc ;) zanim Wam je zakoszą
pozdro
a czy ty rock n crack nie mozesz zalatwic 150 bo na tamtej stronie ponic trzeba 300 wziasc minimum pozdro rock n crack odpisz pozdro :-)
ks ruch!!!
Śliczne są. dziś zdobyłem 10 a na hokeju się doposaże :)
Ja też mam galerie na drzwiach od pokoju :D
Ja nadzwiach tesh.. hihi... a moze ktos jeszcze sobie przyklej na drzwi.. albo gdzie indziej..!! Pozdro!
Vlepy kozak szczególnie "ŁOWCY PSÓW" "SUKIENNICE" I "COCA-CRACOVIA"
ruch100, skontaktuj sie z Sołtysem (jego mail znajdziesz na tamtej stronie) - mysle ze mozesz zamowic 150, tylko Ci wyjda proporcjonalnie drogie koszty przesylki.
ok dziekipozdro....
ks ruch!!!
V.5 będzie dostępna na dzisiejszym HOKEJU.
Wygramy Wygramy Wygramy!!!!!
tylko pamietajcie że znaczek jest specjalną wlepka którą najpierw trzeba poślinić że by sie przykleiła,tak jak prawdziwy znaczek.
eeee bujasz :)
spoko vlepki :] ja wczoraj zakupiłem sobie 800 tak na długą zimę ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)