zajebiste vlepy (znowu bede ze 20 zl w plecy)
-
-
Vlepki v5 Gotowe!!! (w sprzedaży także na TOMEXIE!)
Świetne vlepki a Łowcy Psów i Rynek najlepsze!:)
nooo nienajlepsze - w sumie tylko 1 i 5 mozna "pRzEkSerOVIAć"
:):):):)
Czy ja wiem.... oni są zdolni do wszystkiego :D
Brajt to są synonimy
Jest vlepka Specjalnie dla Ciebie. Jest też kilka dla innych. Masz rację trzeba jeszcze wypuścić taką dla czterdziestolatków i rady seniorów, bo przedszkola są już zalepione psiarskimi ... Potem my sobie wymrzemy jak mamuty, a oni wychowają następne pokolenia.
Jak się przyjżeć temu co wyszło to naprawdę nie masz na co narzekać.
Jeszcze raz się powtarza, nie zadowolisz wszystkich. Nawet jak sam sobie ktoś vlepkę wypuści, to też będzie na drugi dzień niezadowolony... Taka już nasza natura...
"nie zadowolisz wszystkich, wiesz to zadanie dla agencji towarzyskich..."
Podobno w Carefurze są nasze vlepki
Soltys: i wlasnie dlatego nie mowi sie, ze np. niebo jest "jasnoniebieskie i blekitne". tylko my jestesmy tacy zdolni
ciekawe jak wyszły nowe vlepki ?? ;]
Ty mnie nie denerwuj Marcin, jak Cie prosze ;)
a ty miałeś iść spać :-)
hihi
Ostatnia jest najlepsza - wielkie brawo za świetny pomysł.
hasło "w sercu, w mowie, w myśli" pochodzi z mojej, nie zmienianej od początku bytności na forum, sygnaturki.. te słowa ułożyły się w mojej głowie zupełnie spontanicznie jakoś w czerwcu.. cieszę się, że zwróciliście na nie uwagę.. czuję się ojcem duchowym ostatniej vlepki.. miłe uczucie..
pzdrw
Trzeba wyławiać to co najlepsze ;)
vlepki super lece jutro kupic
Radzę polecieć raczej koło srody/czwartku. Wczesniej może Cię spotkać zawód ;)
oki i thx za rade!!!!!!!!
Ro Man przykro mi ale nie taka jest geneza tego hasła "W Sercu, w Mowie, w Myśli" :))))
Akurat ja rzuciłem to hasełko i nie miało związku z twoim podpisem, który akurat teraz zauważyłem :)) Poprostu jako że flaga wyszła w rentgenie głowy to jest kojarzone z myślami o Cracovii itd ...
Ale to ma chyba starszą historie bo gdzieś juz to widziałem.
Wiadomość zmieniona (01-03-04 20:01)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)