Obecnie mamy jakże porządaną klęske urodzaju flagowego. Jedna lepsza od drugiej, a płot nie jest z gumy. W sumie jest prawie dwieście metrów bierzących nowych flag , nie mówiąc juz o starszych.
W związku z tym dobrze byłoby rozpętać małą burzę mózgów , jak najlepiej je rozmieścić. Wiadomo, że każda powinna byc jak najlepiej widoczna w TV, ale wystarczy wywiesić na bokach tunelu: "Jesteśmy Biali" i "Bóg Wybacza" i jesteśmy załatwieni!
Jakie waszym zdaniem byłoby optymalne rozmieszczenie flag?
Dochodzi przecież jeszcze kilka nowych, no_remores tez ma niespodziankę, moze ktoś jeszcze z czymś wyskoczyć.
Trzebaby to przedyskutować , bo o konflikty łatwo, a chodzi o to by prezentować się jak najlepiej, a jednocześnie wszystkich zadowolić.
-
-
Rozmieszczenie flag
Przy okazji pytanie do axe: czy reklamy "wyjdą" z płotu na tor kolarski?
Tak sprawa dość pilna. Myślę że Opravcy mogli/powinni się tym zająć. Proponuje jakieś ograniczenia co do wywieszania tych samych flag w miejscach najbardziej widocznych medialnie. Może ustalić jakiś harmonogram???
Zapraszam do dyskusji.
Mojim zdaniem powiniśmy co mecz zmieniac uatawienia flag.
na głównym sektorze - powinny znajdowac sie flagi -jesteśmy biali + hoolturalni+ jude gang +maxima reszta to juz dowolnie
ja mysle zeby wisialy jak najlepsze flagi a z kazdym nastepnym meczem zmieniac ich poloznie.na niektore mecze wieszac tez te starsze flagi.
Musi być duża rotacja flag tzn. raz jedna flaga tu,drugim razem gdzie indziej trzeba powiesić
Ps.W zeszłym sezonie doskonały jest przykład flagi NARÓD WYBRANY CRACOVIA PANY. Fana zajebista,poprostu super,ale niestety się przejadła...... ,bo wieszano ją w tym samym m miejscu z uporem maniaka:).
Według mnie opravcy są od czegos innego niż wywieszanie flag:)
Mi sie wydaje ze powinniscie wstrzymac sie z szyciem flag gigantow a szyc mniejsze flagi tak njak robia to anglicy i szczerze mówiąc ładniej to wyglada.
Aha dodam jeszcze że OPRVCY nie umia prowadzic dopingu.Niech sobie zrobią wybory na lidera i postawia bocianie gniazdo!
napewno nowe powinny byc wieszane w widocznych miejscach,ale nie mozna zapomiec o starych...np. "oczyscmy krakow..."
Kolego -^- nie wiem czy wiesz ale opravcy ciagna doping tylko dlatego że nie ma u nas żadnego lidera i to nie należy do ich zadań.Więc jeśli bys ktos mógł wreszcie pokierowac dopingiem to by było super.
-^- co sie tak z tym dopingiem obudziłeś ???
Wiadomo że Opravcy nie mają odpowiedniego lidera do Dopingu !!!
Każdy może przyjść i prowadzić doping .... tylko jakoś nikomu nie spieszy sie do tego ....
A czemu ten znaczek pisze , powinniście?
Opravcy będą wywieszać flagi.
Naród stanowił swisty podpis pod sektorem.
Dyskutujmy o ruchu a nie o tej czy innej grupie.
Craco ale to jest chyba temat o rozmieszczaniu flag :))
Oj upał musi byc w Krakowie :p
To moze mi ktoś wytłumaczyc od czego sa opravcy skoro nie od flag i nie od dopingu?
A jak myślisz skąd się wzieła nazwa opravcy ??
Przez ostatni sezon opravcy zajmowali sie wywieszaniem flag netservice prowadzili doping oraz wyciagali co mecz koszulkę(sektorówke) oraz co najważniejsze organizowali przedstawienia ultras na naszym stadionie.Na przykład pirotechnika (race dymy itp.) kartoniady itd.
Tylko że tych obowiązków jest chyba troszkę za dużo jak na te pare osób.
Powstało jednak pewne nieporozumienie. I trzeb coś wyjaśnić.
Opravcy beda rozwieszać flagi Netservice (i inne jeżeli bedzie potrzeba), dlatego też Craco założył ten temat !
Opravcy beda aktywnie prowadzić doping jeżeli dalej nie znajdą sie do tego lepsi ludzie !
I to by było na tyle !
No tak ten ruch mnie poprostu męczy , stąd pomyłka.
Ja mam koncepcję "rotacyjną" wywieszania flag, czyli na meczach przesuwać je powiedzmy o jedną w lewo , problem w tym , że chcąc prezentować ich jak najwięcej, trzeba dać te największe na łuki. Nie mówie tu na razie o flagach zgód bo dla nich też trzeba będzie znaleść miejsce. I flagę Jesteśmy biali dałbym tak by jej koniec był przed sektorze buforowym przy sektorze gości więc goście stanowiliby jej naturalne rozwinięcie :) , tylko wtedy nie zobaczymy jej w TV.
mysle ze tv nie bedzie juz takie wazne;)teraz w drugiej lidze to okladki tmk,konkretne zdjecia w gazetach sportowych i flagi beda widoczne takze o ich reklame nie ma sie co martwic.a co do flagi Jestesmy... to chyba najlepsze miejsce dla niej bedzie na luku centralnie naprzeciwko sektora przyjezdnych tak by dokladnie widzieli haslo!
a co do Opravcow to nie narzekaj-bo robia oni cos z niczego a to nie jest chyba latwe
pomysl na flagi mam taki!NIKT NIE WIESZA FLAGI GDZIE CHCE!wszystkie flagi sa zbierane na jakies 45 minut przed meczem i ukladane sa w ten sposob by to mialo rece i nogi!wszystkie male i mniej konkretne flagi wtedy mozna wieszac w sektorze a plot zdobilyby te wiadomo.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)