Potrzebne też info dla osób które będą we Wrocku już od piątku!
-
-
Pociąg specjalny do Wrocławia! - sobota, g. 13.07
Hop w górę, niech ktoś rzuci hasło konkretne:
- cena,
- gdzie zakup ticketu,
- kiedy odjazd
JG On Tour - może taka nazwa chwyciła
Pomysł uwzględniający zróżnicowanie temperamentowe uważam za trafiony - chętnie browarka wypiję bez tabletek :)))
Icek jedziesz?
up
Prosze..podajcie cene biletow za pociag i wejsciowke...
wejscie na kazdy wyjazd (obojetnie czy to w szczecinie czy w wieliczce) kosztuje 10zl a co do pociagu to sam jeszcze nie wiem
dzieki...wlasnie o pociag mi chodzi
Ja nadal czekam na cene...:D
tak podroz z JG Travel mozebyc rzeczywiscie ekscytujaca....
nie goraczkujcie sie tak z ta cena jak ktos ma jechac to pojedzie (pieniadze ->drugi plan)
Z tego co wiem Polar przysłał pismo w którym między innymi podają cenę za bilet dla nas na poziomie 15 zł!
Jest to niezgodne z wytycznymi PZPN, i kompetentne osoby sprawdzają czemu chcą właśnie taką cenę.
Co do reszty szczegółów to powiem tyle, że ... nie pamiętam wyjazdu którego szczegóły znane by były 3 tygodnie przed terminem !!!
Nie przesadzacie troszkę z tymi wymaganiami ?????
;)
Ja mam pytanie,kto z przedstawicieli JG Travel bedzie pilotem i czy bedzie na nas oczekiwal rezydent na miejscu?
Co z ubezpieczeniem i czy w cene wycieczki wchodza posilki?
Jakie dodatkowe atrakcje sa przewidziane przez biuro?
juz dawno mowilem ze bedzie spec to bylo tysiac innych pomyslow pozdro dla ekipy zmotoryzowanej;)
Craco- bilety obligatoryjnie dla wszystkich przyjezdnych 10 Pln.
Jak zabraknie 600 biletów to może być 1000 albo 1500.
Prezes JG zna szczegóły! ;-))
Ja obligatoryjną cenę znam, ale widziałem też fax z Polaru, a tam stoi czarno na białym 15 zł. Jednak to zmartwienie organizatorów ;)
Craco - mają 5 złotych cegiełki na remont stadionu olimpijskiego;-)
Zgodzę się jeśli to 5 zł trafi na remont naszego stadionu!
Czy juz wiadomo jakie beda koszty przejazdu pociagiem specjalnym
???????
wczoraj na spotkaniu Prezes zapowiedzial, ze jesli nie zmienily sie wewnetrzne przepisy pzpn, to mamy placic 10 pln i on tego dopilnuje
O ktorej jest odjazd z Cracova
A jaki będzie wynik ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)