Od dzisiaj w sprzedazy w sklepiku długo oczekiwana pościel cracoviacka !!!!
W dwóch wersjach
a) poduszka + kołdra
b) poduszka + kołdra + przescieradło
dodatkowo wprowadziliśmy:
- piórniki
- portfele
- etui na telefon
- paszportówki
- obrusy
i parę innych ciekawych rzeczy.
Zapraszamy codziennie od godz. 10-00 do godz 17-00
UWAGA !!! od 1-go marca sklepik przeniesiony będzie na "kabel" - ul. Wielicka
-
-
Nowy asortyment w sklepiku !!!!
a moznajakies fotki tego zobaczyc...
pare innych jakich ciekawych rzeczy ? :) więcej szczegolow :)
Może smycze, niekoniecznie na klucze.....
czy nie mozna zamieścić cen nowych gadżetów ??
no wlasnie podaliby jakies ceny zdjecia tego !!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO PASY 1906!!!!!!!!
w takiej pościeli chce spłodzić potomka!!!!! :-)))))))))
prosimy o zdjęcia i cennik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze, jeszcze, jeszcze.... ;]
Otwarty do 17!!!!kur.... śmiech!!!!Dzisiaj specjalnie zwolnilem sie z tyry,żeby zdązyć do tego sklepu,bo miałem przekazać pamiątki dla ziomka siedzącego w USA i co?jeden wielki ch...!!o 16 juz był nieczynny,ale nic to,coś mnie oswieciło,że przeciez w hotelu Cracovia sie tez można zaopatrzyć....-szalik proszę,-niemamy,-no to koszulkę proszę,-też niemamy....ale mamy za to ręcznik,vlepki i ...bombki na choinkę!(zwariowałem),-o super własnie bombek trzeba mi było!biorę wszystkie!
Te pamiątki to jakaś jedna wielka parodia jest niedość,że na żenująco słabym poziomie to na dodatek zakupienie zwyklego szalika graniczy z cudem!
i w dodatku najprostszych nawet proporczyków nie ma :(:(:(
Kosynierku ale ty sie dla mnie poswiecasz a tu jeszcze kłody pod nogi rzucaja.Twoje zasługi bede wynagrodzone nie tylko w niebie....
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Ale vlepki mięli , i to mnie cieszy ;)
Craco, spytaj lepiej, ktory z Opravcow jest odpowiedzialny za ten punkt w Hotelu "Cracovia"...
:D:D:D:D
pozdro
Wojtek
Nie muszę na szczęście pytać. TIP TOP ;). Bo to są właśnie Opravcy !
Dziś wielka przeprowadzka, nie liczcie więc w najbliższym czasie na sklepik przy Kałuży. Chodź wiedzę na ten temat mam minimalną, to myślę że przynajmniej tydzień potrwa zorganizowanie sklepiku na Kablu (optymistyczna wersja).
W barakach kończy się właśnie pewna epoka ...
Oglądałem pełna lipa posciel (Telefon robił lepsze falagi),piórniki z falaga bez KS tylko pusta kratka to samo dotyczy reszty asortumentu.
Cracovia Pany !!!!!!!
nazekacie nazekacie a popatrzcie sie co bylo dwa lata temu....!! W marcu czy jakos tak ma ruszyc sklepik internetowy to bedziecie mieli i zdjecia i ceny.. wiec troszke cierpliwosci.. Pozdro!
Kojo sklepik internetowy napewno nie ruszy w marcu, jak ruszy podczas najbliższej rundy to będzie dobrze...
nio dzieki za info.. kiedy koles z marketingu cos tu tak pisal.. jakos sie to przezyje!!
MOZNA WIEDZIEĆ W JAKIEJ CENIE JEST PORTWEL????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)