Dajcie czas, może się zgrają i coś z tego będzie. Za wcześnie na jakiekolwiek oceny.
-
-
[41] CRACOVIA - KH Sanok | piątek, 13.02.2015, godz. 18:30
Co jeszcze ciekawe bramkarz Sanoka dziś zaliczył aż 3 asysty ,a to tylko świadczy o wyjątkowej słabości gry obronnej
- Zagraliśmy katastrofalnie jako cała drużyna. Tylko możemy przeprosić kibiców za taki występ. Zrobimy wszystko żeby się zrehabilitować w niedzielę z Jastrzębiem - mówił po meczu Damian Słaboń.
Dalej chcecie trenerzyne na rękach nosić???
kastor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dalej chcecie trenerzyne na rękach nosić???
Obstawiam ze prof.Filipiak nie przypadkowo przebywał dziś kolo naszego boksu ,i trener chyba musi zrobić jakis wynik na koniec sezonu ? ,bo z jakości gry w przeciągu sezonu chyba nikt nie jest zadowolony ?z wyniku finalnego możemy jeszcze być ?
Teraz do końca sezonu nic z tym tematem nie zrobimy,jedno pewne Rudolf Rohaczek robi coraz bardziej widoczne i co gorsze bolesne błędy ,a z drugiej strony nie widać by chciał to naprawiać ?!
EWENTUALNE odejscie tak ale tylko po nie załapaniu się do wielkiej czwórki czyli strefy medalowej i powinno to być co by nie mówić kulturalne pożegnanie za świetną dekadę !!
A koledzy to już mają propozycje personalne na ewentualny wakat? Takie, które gwarantowałyby strefę medalową co sezon w naszych warunkach finansowych, kadrowych, zaplecza, organizacji klubu itd.? Ech, porażka jest sierotą.
gentlemen mamy 3-4 budżet w PLH ? chyba ? ,więc oczekiwania chyba nie są wygórowane ?a walka o 5 pozycję jest realna z innymi trenerami ? albo inaczej mozemy być nawet poza strefą medalową ,ale z inną jakością gry.
według moiej oceny albo gramy fajny hokej zadowalający kibiców ,albo zdobywamy kolejne medale ,bo jesli nie ma ani jednego ani drugiego to jest kiepsko!! i szkoda kasy !!
Ważne by wyciągać wnioski z porażek ,a nie je powielać i mówić ze nic się nie stało . Na dziś jeszcze wszystko możliwe
kastor Napisał(a):
ja tam gówno się znam, jak napisał pewien [b]H[/b]okejowy [b]A[/b]utorytet jestem zwykłym kibolem,
w szatni nigdy nie byłem, kulisów nie znam,
nie znam też osiągnięć i wpływu Pana Kastora na hokejową Cracovię,
ale "trenerzyne" ??? O Rohaczku ???
Alko D`Bier Napisał(a):
> kastor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dalej chcecie trenerzyne na rękach nosić???
>
> ja tam gówno się znam, jak napisał pewien
> Hokejowy Autorytet jestem zwykłym kibolem,
> w szatni nigdy nie byłem, kulisów nie znam,
> nie znam też osiągnięć i wpływu Pana Kastora
> na hokejową Cracovię,
>
> ale "trenerzyne" ??? O Rohaczku ???
Kiedyś wszystko co robi Pan Rohaczek vel Cyta wyjdzie na jaw i wtedy kopary Wam opadną.Ten Pan się zgubił! Bez swojego Team menagera Patrika jest w ciemnej d.... e
Zawodnicy nie wiedzą co mają grać, trener z nimi nie rozmawia!!! Przegrywamy 9-1 u siebie!!!
Co do mnie to:
jeśli nasza drużyna przetrwa do tego czasu to deklaruję że z rocznika 2005-2006 co najmniej dwóch chłopaków zadebiutuje w extralidze, tym osiągne wiecej niż wiecie kto.Tymczasem kolejny kamień do kamieniołomu naszego trenera...
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,9,35476,z-blogu-hokejowe-fabryki---czesc-1.html
A ile medali deklarujesz ?
Ja p...olę, ale się porobiło. Jeden dotkliwiej przegrany mecz i od razu lamenty, narzekania i nap...nia u co poniektórych. Jakbym h...net czytał.
Leesior Napisał(a):
> A ile medali deklarujesz ?
>
> Ja p...olę, ale się porobiło. Jeden dotkliwiej
> przegrany mecz i od razu lamenty, narzekania i
> nap...nia u co poniektórych. Jakbym h...net
> czytał.
Jeden? Chyba jedna seria.
Mam pytanie, a kto był menadżerem jak nie było (nie)Valcaka a zdobywaliśmy medale?
No chyba nie Laszka, bo przecież o ich wzajemnej niechęci ćwierkały wszystkie wróble w Krakowie.
Po wczorajszym meczu widac ze trener chyba z hotelowych kuchni tych zawodnikow posciagal.
Jeden Spady cos zaiskrzyl a reszta jak kelnerzy. Objechanie dwa razy tego Bialorusina jak dziecko udowadnia dlaczego nie gral :) Bo zapomnial jak sie to robi.
Ja sie pocieszam tym ze kolejny raz Rochaczek robi forme na PO ;) >:D< i temu nasi grali wczoraj jak ociezali :D :D :D Na PO rozyebiemy wszystkich po takich wzmocnieniach co Rudolf nazwozil :D :D :D
Kruszyna, w sekcji hokejowej dzieje się źle. Każdy to widzi. Brak team spirit, wzmocnienia budzące wątpliwości, gra na bandach na poziomie drużyn z dolnej połówki tabeli. I teraz pytanie - czy uważasz, że sama zmiana trenera jest w stanie skokowo poprawić wyniki? Bo jeśli za sprawę jest współodpowiedzialna Wielicka, to może zacznijmu najpierw domagać się głębokiej reformacji sekcji, a dopiero później uprawiajmy hejting w stosunku do trenera?
Poczytaj Gentemenie poczytaj to :)
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,9,35476,z-blogu-hokejowe-fabryki---czesc-1.html
WSTYD QRWA nic wiecej!!!! Mial 10lat na cokowiek zrobienie w tym kierunku i co??? 0.
To mnie boli najbardziej. http://www.hokej.net/pl/news,artykul,9,35476,z-blogu-hokejowe-fabryki---czesc-1.html
A jesli chodzi o terazniejszosc to trener sam sobie bata na doope ukrecili.
Fojtik-dwa razy go wystawil i daje mu kontrakt 3raz :D :D :D Valcak tez raz dal sygnal i to w finalach z JKH ze jest niespelna rozumu i co?? daje mu kontrakt. Wiec mnie to nie dziwi ze sie wyyyyeeeebali kolejny razna niego i pojechali w sina dal :) Z trenera zrobil sie chlop bez jaj.
Po co zrezygnowal z Daniela ktory chcial grac i spokojnie by szatnie utrzymal?? Mogl grac w co 3 meczu nawet ale w szatni by porzadek byl a nie melepectwo.Spytaj zawodnikow czy kiedykolwiek sie za nimi wstawil czy wogole byl cokolwiek zalatwiac u Tabisza czy Filipiaka??
Sprytnie schowany od kilku lat robiac niby swoje i efekty widac juz drugi sezon z rzedu.
Tak jesli chcecie wiedziec jestem za zmiana trenera po sezonie.
Nowe kontakty nowego trenera i moze wreszcie zagraniczni beda wzmocnieniami a nie z lapanki ze stacji benzynowej.
kastor z ta gwarancja ze obecni 10-11 latkowie grający teraz w młodzieży Cracovi za 7-8 lat będą dojrzałymi kompletnymi zawodnikami to nie przesadzaj ... wszystko na etapie mini hokeja wyglada kolorowo i optymistycznie ale za 3-4 lata zobaczysz jak im wiele brakuje do rowieśników z Śląska czy Podhala. Dlaczego tak uważam ?
- po pierwsze szwankuje szkolenie indywidualnych umiejetnosci technicznych- jazda, technika kija, podań , strzału .
- Po drugie brakuje ogrywania regularnego całej druzyny - malopolska liga kuleje a do tego w ogóle w starszych rocznikach nie ma wyjazdow na turnieje krajowe nie mówiąc o miedzynarodowych- generalnie postępuje stagnacja , regres hokejowy. Chłopcy co roku będa odchodzić z sekcji. BRAKUJE SYSTEMU SZKOLENIA.
(Czesi w roczniku 2000 i 2001 graja po 50-60 meczów w sezonie , my moze 15-16 !)
Tak wiec za 7-8 lat jesli ktokolwiek z rocznika 2004, 2005 dotrwa do tego czasu i nadal uparcie trenował będzie hokej to poziom jego umiejętności technicznych w porównaniu z takim Czechem, Ruskiem czy Ślązakiem będzie dzieliła przepaść. Żaden trener pierwszej drużyny Cracovii za 7-8 lat nie odważy się takiego zawodnika wystawić do podst składu nawet z dopłatą.
Co do meczu to nie ulega wątpliwości
że Sanok był lepszy w każdym elemencie co najmniej o jeden poziom.
Na dodatek bez "Radzika" w najwyższej formie nie mowy o ugraniu czegokolwiek.
Takie manto na dodatek u siebie każdego kto ma odrobinę sportowej ambicji
i każdego prawdziwego kibica musi zaboleć.
To tyle
aż tyle i tylko tyle o tym spotkaniu
Na to jak ocenimy sezon wpłynie raczej postawa drużyny w starciu w play-off z Podhalem
oraz to co wydarzy się potem
Liczę że przejdziemy Podhale i zagramy kolejne dwie rundy
kastor Napisał:
Masz prawo nie nosić
ale jak nie będziesz się wyrażał z szacunkiem o największym szkoleniowcu w historii klubu
to jak dla mnie wykluczasz się z grona kibiców Cracovii.
Rodzice widza co się dzieje w sekcji i biorą sprawy w swoje ręce (campy w PL i za granica). To ze malopolska liga kuleje wiedza wszyscy dlatego minihokej gra w śląskiej i o dziwo leja wszystkich! Widac pracę Daniela w rocznikach 2007 2008. Do znudzenia uczy ich jazdy i tez wygrywają czego nie widziałem w starszych rocznikach. Duza robotę zrobi Radomir i jego plan uruchomienia klasy hokejowej, to będzie stumilowy krok w naszym klubie! Dość o minihokeju!
Rohacz cyta musi odejść!!!
kastor Napisał:
> Rodzice widza co się dzieje w sekcji i biorą sprawy w swoje ręce (campy w PL i za granica). To
> ze malopolska liga kuleje wiedza wszyscy dlatego minihokej gra w śląskiej i o dziwo leja
> wszystkich! Widac pracę Daniela w rocznikach 2007 2008. Do znudzenia uczy ich jazdy i tez wygrywają
> czego nie widziałem w starszych rocznikach. Duza robotę zrobi Radomir i jego plan uruchomienia
> klasy hokejowej, to będzie stumilowy krok w naszym klubie! Dość o minihokeju!
> Rohacz cyta musi odejść!!!
Ogarnij się człowieku
bo teza że sytuacja w sekcji to "zasługa" trenera Rohacka jest co najmniej z du.py
żeby nie powiedzieć z jelita grubego
Porównaj to sobie ze szkoleniem młodzieży w piłce i dostrzeżesz niepokojące podobieństwa
a to dowód na to że Rudi nie ma z tym nic wspólnego
Comarch ws młodzieży robi tylko tyle ile absolutnie musi
W piłce szybciej wprowadzono wymagania i zaczęto egzekwować kary
i cała różnica pomiędzy sekcjami z tego się bierze
Jakby PZPN dziś odpuścił wymogi dotyczące młodzieży to jutro MKS wszystkiego się pozbędzie
Masz prawo do osobistej niechęci do kogo tylko chcesz
ale nie masz prawa obrażać trenera Cracovii.
raf_jedynka Napisał(a):
> Masz prawo do osobistej niechęci do kogo tylko
> chcesz
> ale nie masz prawa obrażać trenera Cracovii.
Uuuuu pogroz mu jeszcze palcem yyyyyy przepraszam wasem :D :D
Koniec pewnej ery mam nadzieje nadchodzi.
Czas na zmiany!!!!!
W klubie juz powinni szukac nastepcy trenera po sezonie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)