Niestety 4:3 :(, nie traćmy wiary ! :)
-
-
[37] JKH GKS Jastrzębie - CRACOVIA || 20-01-2015 || godz. 18.00
4:3 dupa, ale jeszcze trzecia tercja.
gol w osłabieniu wracamy do gry choc z chwilkę tracimy gola
ale ogólnie całkiem inna drużyna zagrała w drugiej tercji w Jastrzębiu BRAWO!
Już tradycyjnie tracimy na początku tercji
Orzeszku 5:3 :(
.
Jestem ślepy, czy Jaros gra z numerem 41 ? ;)
Podahle wygrywa w Sanoku i po tym meczu będziemy mieli nad nimi 9 pkt. przewagi.
Wtopa 5:3, szkoda ale mecz ciekawy dzięki wspaniałej naszej 2-giej tercji ! ;) Kiedy to ostatnio mieliśmy siłę grać 2-gą tercję ? Tym razem jednak dramatyczna 1-sza tercja i to chyba zaważyło o przegranej, chociaż jakbyśmy nie stracili szybko 4-tego gola ...
Zgodnie z oczekiwaniami przegrana ,choć po drugiej tercji mgło być różnie. Na dziś nie ma lidera ,gwiazdy w drużynie czyli kogoś takiego jak Valcak czy Pasiut ,oczywiście do tego dochodzi słaba gra obrońców
Dobrze ze teraz Unia i Podhale jest szansa na jakieś zdobycze punktowe ,bo na dziś z tym składem i przy normalnej grze Tychy ,Sanok oraz Jastrzębie są poza naszym zasięgiem
pierwsza para naszych obrońców fatalnie przebywali przy aż 4 straconych golach !!
na plus dla mnie Jaros widoczny, szarpał,a przecież zupełnie brak zgrania ,a co najważniejsze nie przebywał przy ani jednym golu straconym przez nas
Jesteśmy słabi fizycznie , psychicznie i mentalnie. W play-off jak trafimy na Podhale a wszystko na to wskazuje to powtórzymy wynik z tamtego roku.:D
Raczej trafimy, wszystko na to wskazuje bo wyprzedzić kogoś z pierwszej trójki to na ten moment niemożliwe. Mam podobne obawy co do końca sezonu w ćwierćfinale już od jakiegoś czasu.
Edit: ale przynajmniej już w ćwierćfinale będzie ostra walka i emocje :D
A jak jakimś cudem przejdziemy ćwierćfinał, to dalej pójdziemy jak burza ! ;)
A, to też prawda. Pojedziemy na euforii jak dwa lata temu :D
Bez "4 koni" nic nie zdziałamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)