Brawo Denis :)
-
-
[18]Cracovia - Jagiellonia 1 : 1
Rakels !!
Wow ! 1:1 :)
Bartek - dawaj na 2:1
W końcu, dawać chłopaki!
Który to setkę zmaścił ? Rakels ? Bartek by strzelił :)
po tym co widze teraz remis biore w ciemno hihi
Denis jedyny walczy z przodu, Zjawa jak Ci nie idzie to chociaż pomóż zapieprzać pressingiem!
Po końcówce meczu można mieć niedosyt, że jednak coś przypadkiem znów nie wpadło, ale z przebiegu całego meczu trzeba cieszyć się z remisu :)
niestety ale z Koroną będzie w pałę i jeśli Ruch się przebudzi w ostatnich dwóch meczach to przezimujemy pod kreską :(
Kurcze w zyciu nie sadzilem , ze z Rakelsa bedziemy mieli taki pozytek .Buba na plus dzis i Budzik mimo , ze nie zagral szalu.
Kolejny raz Budzik wnosi wielki wklad do zdobyczy punktowej , to dla tych co go tak krytykuja.
Wnioski po meczu:
1. Widoczny brak Covilo - dziura w środku pola
2. Widać ile znaczy Kapustka - nawet u jego boku Budzik zaczął lepiej grać
;)
. Dzisiaj słabo, dużo strat,
3. Runda życia Rakelsa - oby tak dalej (początkowo w niego nie wierzyłem - teraz biję się w pierś)
4. BRAK OBRONY!!!!!. Brakuje nam takiego stopera jak Madera, Banaś czy nawet Grodzicki
5. Czemu na prawym wahadle gra wolny i chimeryczny Nykiel zamiast (bardziej pasujący) Dudzic?
Nie mamy obrony!!!!!!!!!!! Kontra i znów w pałę....Rymaniak dzisiaj beznadzieja.....Zgadzam się z kolegami ,że piłkarzem NR1 na boisku był Rakeks!!! Siła ,waleczność i spryt....Brawo!
Przełączylem sobie na Manchester - Everton. Gigantyczna różnica, jakby w inną grę grali...
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasza drużyna w dotychczasowych 16 spotkaniach
> oddała 266 strzałów na bramkę przeciwnika
> (jeden z najlepszych wyników), przy 93 celnych, i
> strzelając tylko 16 bramek, co średnio daje 1
> bramka na 6 strzałów celnych.(najgorszy wynik w
> EK).
> Jagiellonia 224 strzały, 83 celne i 28 bramek = 1
> bramka na 3 celne strzały.
> Wyniki ostatnich 4 spotkań w EK Cracovii i
> Jagielloni ( zw. rem. por. i stosunek bramek)
>
> Jagiellonia - 0 - 2 - 2 = 2:7
> Cracovia --- 1 - 1 - 2 = 3:5
>
> Głowa do góry, dziś nasze zwycięstwo (to ma
> być taki prezent Mikołajowy, przynajmniej dla
> mnie;))
i jak tu nie wierzyć w statystyki-
- strzały 12/12
- strzały celne 6/2 :D
uff jeszcze coś ugrać w Kielcach i przezimować, nędza, szczęśliwy remis, cieszy perspektywa odpoczynku od tych artystów futbolu
Szuwarek i inni domagają się aby rezerwy awansowały do 3 ligi - pytanie tylko po co skoro ją już mamy !!!
Jaki poziom prezentuje nasza "1" druzyna jak nie 3 ligowy?!!!
To jest po prostu żenujący poziom !!!
gargamel9998 Napisał(a):
> 2. Widać ile znaczy Kapustka - nawet u jego boku
> Budzik zaczął lepiej grać
setnie się ubawiłem, no dziś było widać :)
portal piłkarski 2x45 oceny + video
http://www.2x45.info/aktualnosci/31655/przelamanie-piatkowskiego-fatalny-tuszynski-super-parada-dragowskiego-cracovia-jagiellonia-11-video/
piotrek67 Napisał(a):
> Szuwarek i inni domagają się aby rezerwy
> awansowały do 3 ligi - pytanie tylko po co skoro
> ją już mamy !!!
> Jaki poziom prezentuje nasza "1" druzyna jak nie 3
> ligowy?!!!
> To jest po prostu żenujący poziom !!!
bo ja jestem "fanem" rezerw, a na I drużynę chodzę aby szukać tam zawodników do rezerw, na razie nic tam nie znalazłem;)
Budzik zaczął lepiej grać..? Jedno podanie nie zmieni jego "wirtuozerii"....włączając strzał z wolnego- przepraszam podanie do bramkarza z 17 metrów....;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)